Fyllda paprikor – vegetariska
Fyllda paprikor – vegetariska
  • 6 portioner
  • 20m förberedelsetid
  • 4h tillagningstid

Fyllda paprikor – vegetariska

Tack för din röst!

Du har redan röstat!

Ingredienser/inköpslista
Tips: Använd checkboxarna som inköpslista när du handlar.
  • 6 st paprikor i olika färger
  • 200 g Anamma formbar färs tinad
  • 1 dl korngryn kokt i grönsaksbuljong enligt instruktion på förpackningen
  • 1 st lök gul finhackad mjukstekt
  • 1,5 dl ost lagrad riven valfri
  • 4 msk persilja, gräslök och timjan finhackad
  • 1 tsk timjan torkad
  • Salt svartpeppar
Gör så här
Använd checkboxarna för att lätt följa receptet steg för steg.
  • 1. Skölj och skär bort toppen på paprikorna, och pillra bort både frön och de vita hinnorna. Tryck försiktigt med en vass tandpetare några hål i botten på varje paprika.
  • 2. Blanda tinad vegofärs med mjukstekt lök, kokta korngryn, ost, kryddgrönt, torkad timjan och smaka av med salt och svartpeppar.
  • 3. Fyll varje paprika med blandningen, ställ ner dem i ”pottan” strö till sist över lite extra ost.
  • 4. Sätt på locket, ställ in tiden på Low 4 timmar, och gör något annat under tiden
Taggar

paprika