Receptet är helt vegetariskt men man kan även använda köttfärs om man hellre vill.

Inga kommentarer »
Ingredienser

Ingredienser

  • 6 st paprikor i olika färger
  • 200 g Anamma formbar färs tinad
  • 1 dl korngryn kokt i grönsaksbuljong enligt instruktion på förpackningen
  • 1 st lök gul finhackad mjukstekt
  • 1,5 dl ost lagrad riven valfri
  • 4 msk persilja, gräslök och timjan finhackad
  • 1 tsk timjan torkad
  • Salt svartpeppar
Maila inköpslista
Gör så här

Gör så här

  • Skölj och skär bort toppen på paprikorna, och pillra bort både frön och de vita hinnorna. Tryck försiktigt med en vass tandpetare några hål i botten på varje paprika.
  • Blanda tinad vegofärs med mjukstekt lök, kokta korngryn, ost, kryddgrönt, torkad timjan och smaka av med salt och svartpeppar.
  • Fyll varje paprika med blandningen, ställ ner dem i ”pottan” strö till sist över lite extra ost.
  • Sätt på locket, ställ in tiden på Low 4 timmar, och gör något annat under tiden

Diskussion om Fyllda paprikor – vegetariska

Lämna ett svar

Mer recept med Vegetariskt
som huvudingrediens

Frittata med broccoli

schedule1 timme på hög och 2-3 timmar på låg.

4 / 5. 40

Jordärtskockssoppa

schedule20m

3 / 5. 44

Bakad potatis

schedule8-10 timmar på låg

4 / 5. 42

UTFORSKA MODELLER

Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.

Lyxig fransk högrevsgryta med bacon, morot och rödvin

En galet god och lyxig gryta som du kan äta med ugnsbakad potatis eller ris. Rödvin, bacon, högrev, morot, persiljerot & timjan skapar magi!

Se recept