Alltså gör den bara! Glögg, kanel, apelsin… jag vet ju redan nu att du kommer älska den!

Recept av Linda Lagerstrand

Inga kommentarer »
Ingredienser

Ingredienser

  • 1 kg högrev
  • 10 champinjoner
  • 2 morötter
  • 1 gul lök
  • 3 dl glögg
  • 1 dl köttbuljong
  • 2 msk tomatpuré
  • 1 kanelstång
  • 1 vitlöksklyfta
  • Saften av 1 apelsin
  • salt & peppar
Maila inköpslista
Gör så här

Gör så här

  • Hacka morötter, lök och champinjoner i bitar. Lägg morötterna i pottan tillsammans med övriga ingredienser (förutom champinjoner och kött)
  • Skär köttet i lagom stora bitar och salta och peppra.
  • Jag fräste champinjonerna för jag tycker det blir godare då.
  • Bryn löken och köttet i en stekpanna och lägg i allt i pottan.
  • Sätt på låg i 7-8 timmar.

Diskussion om Glöggryta

Lämna ett svar

Mer recept med Kött
som huvudingrediens

Gulaschsoppa tillagad i Crock Pot Express

schedule4h

4 / 5. 76

Pepparrotskött

schedule8 timmar på låg

4 / 5. 40

Chili med ostronskivling

schedule8-9 timmar

3 / 5. 1

UTFORSKA MODELLER

Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.

Lyxig fransk högrevsgryta med bacon, morot och rödvin

En galet god och lyxig gryta som du kan äta med ugnsbakad potatis eller ris. Rödvin, bacon, högrev, morot, persiljerot & timjan skapar magi!

Se recept