Grillad kalvbringa med grönpeppar
Grillad kalvbringa med grönpeppar
  • 6 portioner
  • 20m förberedelsetid
  • 8h tillagningstid

Grillad kalvbringa med grönpeppar

Tack för din röst!

Du har redan röstat!

Rimmad grönpepparkryddad kalvbringa med kokt ägg och grön sparris. Kött tillagat i Crock-Poten före det grillades.

Ingredienser/inköpslista
Tips: Använd checkboxarna som inköpslista när du handlar.
  • 1 kg rimmad kalvbringa
  • 3 gula lökar
  • 5 lagerblad
  • 10 vitpepparkorn
  • vatten
Till servering
Tips: Använd checkboxarna som inköpslista när du handlar.
  • 4 löskokta ägg
  • grön sparris
Gör så här
Använd checkboxarna för att lätt följa receptet steg för steg.
  • 1. Lägg ner bringan i Crock-Poten, täck med vatten. Lägg i vitpeppar, lagerblad och hackad lök. Laga i Crock-Poten i 8 timmar på low.
  • 2. Ta upp köttet ur koklagen och låt den svalna under press, så den blir platt.
  • 3. Gnid in köttet med kryddblandningen och låt dra i 20 min
  • 4. Skär bringan i cm tjocka skivor och grilla på snittytan. Servera med grillad grön sparris och ägg.
Information

Grönpepparrub
3 msk grönpeppar
2 msk råsocker
1 msk spiskummin
2 msk rökt paprikapulver
Mixa allt i en kryddmixer några sekunder