
Rimmad grönpepparkryddad kalvbringa med grön sparris. Perfekt att tillaga i Crockpot före det grillas.
Inga kommentarer »
Ingredienser
Ingredienser
- 1 kg rimmad kalvbringa
- 3 gula lökar
- 5 lagerblad
- 10 vitpepparkorn
- vatten
Maila inköpslista
Gör så här
Gör så här
- Lägg ner bringan i Crockpoten, täck med vatten. Lägg i vitpeppar, lagerblad och hackad lök. Laga i 8 timmar på low.
- Ta upp köttet ur koklagen och låt den svalna under press, så den blir platt.
- Gnid in köttet med kryddblandningen och låt dra i 20 min.
- Skär bringan i cm tjocka skivor och grilla på snittytan. Servera med grillad grön sparris och ägg.
Diskussion om Grillad kalvbringa med grönpeppar
UTFORSKA MODELLER
Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.
CROCK-POT SKOLAN
Lär dig allt om Crock-pots underbara värld. Hur ska du tänka kring kryddning, vätskemängd och tillagningstid? Hur beter sig olika råvaror vid olika tillagningssätt? Hur optimerar du smaker, texturer och upplevelsen av maten du lagar i en Crock-pot. I vår Crock-pot skola får du veta allt du behöver för att bli proffs i köket.
Lär dig mer om Crock-pot