Rimmad grönpepparkryddad kalvbringa med grön sparris. Perfekt att tillaga i Crockpot före det grillas.
2 kommentarer »
Ingredienser
Ingredienser
- 1 kg rimmad kalvbringa
- 3 gula lökar
- 5 lagerblad
- 10 vitpepparkorn
- vatten
Maila inköpslista
Gör så här
Gör så här
- Lägg ner bringan i Crockpoten, täck med vatten. Lägg i vitpeppar, lagerblad och hackad lök. Laga i 8 timmar på low.
- Ta upp köttet ur koklagen och låt den svalna under press, så den blir platt.
- Gnid in köttet med kryddblandningen och låt dra i 20 min.
- Skär bringan i cm tjocka skivor och grilla på snittytan. Servera med grillad grön sparris och ägg.
Diskussion om Grillad kalvbringa med grönpeppar
2 tankar om “Grillad kalvbringa med grönpeppar”
Lämna ett svar
Du måste vara inloggad för att publicera en kommentar.
Mer recept med Kött
som huvudingrediens
Älggryta à la Matgeek
schedule35m
Gulaschgryta
schedule6-7 timmar på låg
Mer recept med Nötkött
som huvudingrediens
UTFORSKA MODELLER
Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.
Lyxig fransk högrevsgryta med bacon, morot och rödvin
En galet god och lyxig gryta som du kan äta med ugnsbakad potatis eller ris. Rödvin, bacon, högrev, morot, persiljerot & timjan skapar magi!
Se recept
På grillad kalvbringa står att man ska gnida in köttet med kryddblandningen. Men i ingredienserna står inget om någon kryddblandning. Vad består den av?
Den har nog fallit bort. Jag vet inte vem som är kock till just denna. Men googla på ett mumsig rubb som passar kalvbringa så ska det nog bli gott.