Oxbringan braiseras tills det är mört i Crock-Pot, och grillas därefter innan det serveras.

Inga kommentarer »
Ingredienser

Ingredienser

  • 800 g oxbringa eller högrev
  • Salt och peppar
  • 2 msk grillolja
  • 1 lök, grovhackad
  • 4 vitlöksklyftor
  • 1 tsk kummin
  • 1 tsk chilipulver
  • 1 tsk rökt paprikapulver
  • 1 dl röda kidneybönor
  • 1 burk passerade tomater
  • 3 dl kycklingbuljong
Maila inköpslista
Gör så här

Gör så här

  • Lägg köttet i Crock- Poten tillsammans med resten av ingredienserna och sätt på ”Low” i 7-8 timmar tills köttet är mört.
  • Krydda köttet med salt och peppar, pensla med grillolja och grilla köttet tills det fått färg runt om.
  • Skär köttet i skivor, och servera på lantbröd med till exempel färsk sallad, avokado, mango, tomat och jalapeno. Servera bönröran till.

Diskussion om Grillad sandwich med oxbringa eller högrev

Lämna ett svar

Mer recept med Kött
som huvudingrediens

Nötstek Balsamico

schedule8-10 timmar på låg

4 / 5. 121

Grekisk stifado

schedule8 timmar på låg

3.9 / 5. 67

Älgstek med vinbärssås

schedule6-8 timmar på låg

4 / 5. 208

UTFORSKA MODELLER

Oavsett om det är din första Crock-Pot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.
En lyxig fransk högrevsgryta med bacon, morot och rödvin

Lyxig fransk högrevsgryta med bacon, morot och rödvin

En galet god och lyxig gryta som du kan äta med ugnsbakad potatis eller ris. Rödvin, bacon, högrev, morot, persiljerot & timjan skapar magi!

Se recept