Grillad sandwich med oxbringa eller högrev
Grillad sandwich med oxbringa eller högrev
  • 4-6 portioner
  • 15m förberedelsetid
  • 7h tillagningstid

Grillad sandwich med oxbringa eller högrev

Oxbringan braiseras tills det är mört i Crock-Poten, och grillas därefter innan det serveras.

Ingredienser/inköpslista
Tips: Använd checkboxarna som inköpslista när du handlar.
  • 800 g oxbringa eller högrev
  • Salt och peppar
  • 2 msk grillolja
  • 1 lök, grovhackad
  • 4 vitlöksklyftor
  • 1 tsk kummin
  • 1 tsk chilipulver
  • 1 tsk rökt paprikapulver
  • 1 dl röda kidneybönor
  • 1 burk passerade tomater
  • 3 dl kycklingbuljong
Gör så här
Använd checkboxarna för att lätt följa receptet steg för steg.
  • 1. Lägg köttet i Crock- Poten tillsammans med resten av ingredienserna och sätt på ”Low” i 7-8 timmar tills köttet är mört.
  • 2. Krydda köttet med salt och peppar, pensla med grillolja och grilla köttet tills det fått färg runt om.
  • 3. Skär köttet i skivor, och servera på lantbröd med till exempel färsk sallad, avokado, mango, tomat och jalapeno. Servera bönröran till.