
Oxbringan braiseras tills det är mört i Crock-Pot, och grillas därefter innan det serveras.
Inga kommentarer »
Ingredienser
Ingredienser
- 800 g oxbringa eller högrev
- Salt och peppar
- 2 msk grillolja
- 1 lök, grovhackad
- 4 vitlöksklyftor
- 1 tsk kummin
- 1 tsk chilipulver
- 1 tsk rökt paprikapulver
- 1 dl röda kidneybönor
- 1 burk passerade tomater
- 3 dl kycklingbuljong
Maila inköpslista
Gör så här
Gör så här
- Lägg köttet i Crock- Poten tillsammans med resten av ingredienserna och sätt på ”Low” i 7-8 timmar tills köttet är mört.
- Krydda köttet med salt och peppar, pensla med grillolja och grilla köttet tills det fått färg runt om.
- Skär köttet i skivor, och servera på lantbröd med till exempel färsk sallad, avokado, mango, tomat och jalapeno. Servera bönröran till.
Diskussion om Grillad sandwich med oxbringa eller högrev
Mer recept med Kött
som huvudingrediens

Nötstek Balsamico
schedule8-10 timmar på låg

Grekisk stifado
schedule8 timmar på låg

Älgstek med vinbärssås
schedule6-8 timmar på låg
UTFORSKA MODELLER
Oavsett om det är din första Crock-Pot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.

Lyxig fransk högrevsgryta med bacon, morot och rödvin
En galet god och lyxig gryta som du kan äta med ugnsbakad potatis eller ris. Rödvin, bacon, högrev, morot, persiljerot & timjan skapar magi!
Se recept