
Oxbringan braiseras tills det är mört i Crock-Pot, och grillas därefter innan det serveras.
Inga kommentarer »
Ingredienser
Ingredienser
- 800 g oxbringa eller högrev
- Salt och peppar
- 2 msk grillolja
- 1 lök, grovhackad
- 4 vitlöksklyftor
- 1 tsk kummin
- 1 tsk chilipulver
- 1 tsk rökt paprikapulver
- 1 dl röda kidneybönor
- 1 burk passerade tomater
- 3 dl kycklingbuljong
Maila inköpslista
Gör så här
Gör så här
- Lägg köttet i Crock- Poten tillsammans med resten av ingredienserna och sätt på ”Low” i 7-8 timmar tills köttet är mört.
- Krydda köttet med salt och peppar, pensla med grillolja och grilla köttet tills det fått färg runt om.
- Skär köttet i skivor, och servera på lantbröd med till exempel färsk sallad, avokado, mango, tomat och jalapeno. Servera bönröran till.
Diskussion om Grillad sandwich med oxbringa eller högrev
Mer recept med Kött
som huvudingrediens

Grillad lammbog med örter
schedule6-7 timmar på low

Chili con carne i Express
schedule10 min

Julskinka Express
UTFORSKA MODELLER
Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.
CROCK-POT SKOLAN
Lär dig allt om Crock-pots underbara värld. Hur ska du tänka kring kryddning, vätskemängd och tillagningstid? Hur beter sig olika råvaror vid olika tillagningssätt? Hur optimerar du smaker, texturer och upplevelsen av maten du lagar i en Crock-pot. I vår Crock-pot skola får du veta allt du behöver för att bli proffs i köket.
Lär dig mer om Crock-pot