Kycklingklubbor bräseras möra i Crock-Pot, för att sedan grillas. Serveras med dip som sommarsnacks.

Inga kommentarer »
Ingredienser

Ingredienser

  • 800 g kycklingklubbor
  • 3 msk tomatpuré
  • 4 vitlöksklyftor
  • 2 msk currypulver
  • 1 tsk riven färsk ingefära
  • 1 tsk kummin
  • 1 lök, finhackad
  • 2 msk grillolja
  • Salt och peppar
Maila inköpslista
Gör så här

Gör så här

  • Bland tomatpuré, vitlök, curry, ingefära, kummin och lök i Crock-Poten.
  • Lägg kycklingklubborna i Crock-Poten på ”Low” i ca. 5-6 timmar tills de nästan faller isär.
  • Pensla kycklingen med olja och krydda med salt och peppar. Grilla kycklingklubborna i 3-4 minuter tills de fått färg.
  • Servera kycklingklubborna med en dip. Du kan också servera den som en huvudrätt med kokt ris och nybakat naan-bröd till.

Diskussion om Grillade kycklingklubbor med dip

Lämna ett svar

Mer recept med Fågel
som huvudingrediens

Hel kalkon

schedule2,5h

3.5 / 5. 40

Amerikansk ananaskyckling

schedule5h

3.1 / 5. 41

Thaikyckling

schedule4h

4 / 5. 190

UTFORSKA MODELLER

Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.

Lyxig fransk högrevsgryta med bacon, morot och rödvin

En galet god och lyxig gryta som du kan äta med ugnsbakad potatis eller ris. Rödvin, bacon, högrev, morot, persiljerot & timjan skapar magi!

Se recept