Grillade kycklingklubbor med dip
Grillade kycklingklubbor med dip
  • 8 portioner
  • 10m förberedelsetid
  • 5h tillagningstid

Grillade kycklingklubbor med dip

Tack för din röst!

Du har redan röstat!

Kycklingklubbor bräseras möra i Crock-Pot, för att sedan grillas. Serveras med dip som sommarsnacks.

Ingredienser/inköpslista
Tips: Använd checkboxarna som inköpslista när du handlar.
  • 800 g kycklingklubbor
  • 3 msk tomatpuré
  • 4 vitlöksklyftor
  • 2 msk currypulver
  • 1 tsk riven färsk ingefära
  • 1 tsk kummin
  • 1 lök, finhackad
  • 2 msk grillolja
  • Salt och peppar
Till servering
Tips: Använd checkboxarna som inköpslista när du handlar.
  • dipsås
  • chips, snacks
Gör så här
Använd checkboxarna för att lätt följa receptet steg för steg.
  • 1. Bland tomatpuré, vitlök, curry, ingefära, kummin och lök i Crock-Poten.
  • 2. Lägg kycklingklubborna i Crock-Poten på ”Low” i ca. 5-6 timmar tills de nästan faller isär.
  • 3. Pensla kycklingen med olja och krydda med salt och peppar. Grilla kycklingklubborna i 3-4 minuter tills de fått färg.
  • 4. Servera kycklingklubborna med en dip. Du kan också servera den som en huvudrätt med kokt ris och nybakat naan-bröd till.
Information

Yoghurtdip:
2 dl grekisk yoghurt naturell
2 msk mangochutney
chiliflakes