Kycklingklubbor bräseras möra i Crock-Pot, för att sedan grillas. Serveras med dip som sommarsnacks.

Inga kommentarer »
Ingredienser

Ingredienser

  • 800 g kycklingklubbor
  • 3 msk tomatpuré
  • 4 vitlöksklyftor
  • 2 msk currypulver
  • 1 tsk riven färsk ingefära
  • 1 tsk kummin
  • 1 lök, finhackad
  • 2 msk grillolja
  • Salt och peppar
Maila inköpslista
Gör så här

Gör så här

  • Bland tomatpuré, vitlök, curry, ingefära, kummin och lök i Crock-Poten.
  • Lägg kycklingklubborna i Crock-Poten på ”Low” i ca. 5-6 timmar tills de nästan faller isär.
  • Pensla kycklingen med olja och krydda med salt och peppar. Grilla kycklingklubborna i 3-4 minuter tills de fått färg.
  • Servera kycklingklubborna med en dip. Du kan också servera den som en huvudrätt med kokt ris och nybakat naan-bröd till.

Diskussion om Grillade kycklingklubbor med dip

Lämna ett svar

Mer recept med Fågel
som huvudingrediens

Amerikansk citronkyckling

schedule6-8 timmar på låg

3.3 / 5. 6

Het kycklinggryta i Expressen

schedule20m

4 / 5. 48

Kyckling Tikka Masala

schedule6h

4 / 5. 198

UTFORSKA MODELLER

Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.

CROCK-POT SKOLAN

Lär dig allt om Crock-pots underbara värld. Hur ska du tänka kring kryddning, vätskemängd och tillagningstid? Hur beter sig olika råvaror vid olika tillagningssätt? Hur optimerar du smaker, texturer och upplevelsen av maten du lagar i en Crock-pot. I vår Crock-pot skola får du veta allt du behöver för att bli proffs i köket.

Lär dig mer om Crock-pot