Gulaschsoppan går även att tillaga i vanlig Crock Pot, laga den då på låg i ca 6 timmar.

2 kommentarer »
Ingredienser

Ingredienser

  • 600 gram högrev
  • 1-2 gul lök
  • 6 potatisar
  • 2 morötter
  • 3 selleristjälkar
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 röd paprika
  • 1 gul paprika
  • 4 msk köttfond
  • 1 msk worcestersås
  • 2 msk paprikakrydda
  • 1-2 msk kumminfrön eller spiskummin
  • 1-2 msk torkad persilja
  • 1/2-1 färsk chili, habanero
  • 2 lagerblad
  • 1 köttbuljongtärning
  • 10-15 körsbärstomater eller 2-3 stora tomater
  • 1.5 liter vatten
  • Salt och vitpeppar efter smak
Maila inköpslista
Gör så här

Gör så här

  • Skär köttet i små bitar, ca 1x1 cm
  • Skölj och skär alla grönsaker i mindre bitar.
  • Starta expressen på Brown/sauté om du vill bryna köttet
  • Bryn köttet och krydda med salt och peppar. Lägg i grönsakerna.
  • Tillsätt resterande kryddor, fonden, lagerblad, buljongtärningen, riv vitlöken och blanda runt alla ingredienser så det täcks av kryddor.
  • Häll i vattnet och starta på Meat/stew i 35 minuter. Kom ihåg att stänga ventilen!
  • Låt stå i 10 minuter och släpp ut ångan innan du öppnar ventilen.

Diskussion om Gulaschsoppa tillagad i Crock Pot Express

2 tankar om “Gulaschsoppa tillagad i Crock Pot Express

Lämna ett svar

Mer recept med Kött
som huvudingrediens

Jambalaya

schedule7-8 timmar på låg

4.1 / 5. 99

Biff Machaca

schedule8 timmar på låg

3.9 / 5. 27

Sötpotatischili 50/50

schedule20m

3.6 / 5. 5

UTFORSKA MODELLER

Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.

Lyxig fransk högrevsgryta med bacon, morot och rödvin

En galet god och lyxig gryta som du kan äta med ugnsbakad potatis eller ris. Rödvin, bacon, högrev, morot, persiljerot & timjan skapar magi!

Se recept