
Gulaschsoppan går även att tillaga i vanlig Crock Pot, laga den då på låg i ca 6 timmar.
2 kommentarer »
Ingredienser
Ingredienser
- 600 gram högrev
- 1-2 gul lök
- 6 potatisar
- 2 morötter
- 3 selleristjälkar
- 1 vitlöksklyfta
- 1 röd paprika
- 1 gul paprika
- 4 msk köttfond
- 1 msk worcestersås
- 2 msk paprikakrydda
- 1-2 msk kumminfrön eller spiskummin
- 1-2 msk torkad persilja
- 1/2-1 färsk chili, habanero
- 2 lagerblad
- 1 köttbuljongtärning
- 10-15 körsbärstomater eller 2-3 stora tomater
- 1.5 liter vatten
- Salt och vitpeppar efter smak
Maila inköpslista
Gör så här
Gör så här
- Skär köttet i små bitar, ca 1x1 cm
- Skölj och skär alla grönsaker i mindre bitar.
- Starta expressen på Brown/sauté om du vill bryna köttet
- Bryn köttet och krydda med salt och peppar. Lägg i grönsakerna.
- Tillsätt resterande kryddor, fonden, lagerblad, buljongtärningen, riv vitlöken och blanda runt alla ingredienser så det täcks av kryddor.
- Häll i vattnet och starta på Meat/stew i 35 minuter. Kom ihåg att stänga ventilen!
- Låt stå i 10 minuter och släpp ut ångan innan du öppnar ventilen.
Diskussion om Gulaschsoppa tillagad i Crock Pot Express
2 tankar om “Gulaschsoppa tillagad i Crock Pot Express”
Lämna ett svar
Du måste vara inloggad för att publicera en kommentar.
UTFORSKA MODELLER
Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.
CROCK-POT SKOLAN
Lär dig allt om Crock-pots underbara värld. Hur ska du tänka kring kryddning, vätskemängd och tillagningstid? Hur beter sig olika råvaror vid olika tillagningssätt? Hur optimerar du smaker, texturer och upplevelsen av maten du lagar i en Crock-pot. I vår Crock-pot skola får du veta allt du behöver för att bli proffs i köket.
Lär dig mer om Crock-pot
Ska grönsakerna i på steg 5 eller senare? Steg 8 är tom hos mig…
Hej! De ska i när du brynt köttet. Har lagt till det nu Tack!