Hel fläskkarré med honung och örter
Hel fläskkarré med honung och örter
  • 6-8 portioner
  • 10m förberedelsetid
  • 6h tillagningstid

Hel fläskkarré med honung och örter

Tack för din röst!

Du har redan röstat!

Här lagar vi en hel fläskkarré med honung och örter, samt en utsökt sås med soja som ger en god, sötaktig smak. Bäst av allt? Vi gör det i en slowcooker! Det blir inte lättare eller godare än så här, så låt oss visa dig hur man gör.

Se en film på hur man gör:

Ingredienser/inköpslista
Tips: Använd checkboxarna som inköpslista när du handlar.
  • 1,5 kg fläskkarré
  • 2 msk torkad oregano
  • 2 msk torka basilika
  • ½ tsk svartpeppar
  • ¾ tsk salt
  • 4 vitlöksklyftor
  • 1,5 dl honung
  • 2 msk olivolja
  • 0,5 dl sojasås
  • 2 dl parmesan, riven
Gör så här
Använd checkboxarna för att lätt följa receptet steg för steg.
  • 1. Placera fläskkarrén i slowcookern
  • 2. Blanda resten av ingredienserna i en skål och häll över köttet.
  • 3. Låt det koka på låg i 6-8 timmar.
  • 4. Ta upp köttet och dela det med en gaffel. Häll all sky i en kastrull och koka så att det reduceras till hälften. Häll över köttet innan servering.