Smakrik gryta med lite sting i.

en kommentar »
Ingredienser

Ingredienser

  • 4 st kycklingfilè eller ännu hellre motsvarande mängd lårfilè
  • 1 röd lök
  • 2 vitlökskyftor
  • olja till stekning
  • 1 tsk sambal oelek
  • 1 tsk riven färsk ingefära
  • 1 tsk curry
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk socker
  • Rivet skal från en citron
  • 2 msk tomatpure
  • 2 dl kokosmjölk
  • 1 krm cayennepeppar
Maila inköpslista
Gör så här

Gör så här

  • Hacka lök och vitlök fint. Hetta upp olja i Crock-Poten och fräs lök och vitlök under lite omrörning, tillsätt sambal, curry, salt och socker och fräs någon minut.
  • Skär ner filerna och bryn några mintuter.
  • Tillsätt citronskal, tomatpurè och kokosmjölk.
  • Kör på Meat/Stew i 20 minuter. Smaka av med cayennepeppar och servera med ris

Diskussion om Het kycklinggryta i Expressen

En tanke om “Het kycklinggryta i Expressen

Lämna ett svar

Mer recept med Fågel
som huvudingrediens

5 ingredienser kyckling chili

schedule5 min förberedelser + 4 timmar i Crock-Pot

3.6 / 5. 10

Kycklingsoppa med nudlar

schedule7 min + 6 min

4 / 5. 28

Het kyckling med ris

schedule10m

4 / 5. 36

UTFORSKA MODELLER

Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.

CROCK-POT SKOLAN

Lär dig allt om Crock-pots underbara värld. Hur ska du tänka kring kryddning, vätskemängd och tillagningstid? Hur beter sig olika råvaror vid olika tillagningssätt? Hur optimerar du smaker, texturer och upplevelsen av maten du lagar i en Crock-pot. I vår Crock-pot skola får du veta allt du behöver för att bli proffs i köket.

Lär dig mer om Crock-pot