Smakrik gryta med lite sting i.
en kommentar »
Ingredienser
Ingredienser
- 4 st kycklingfilè eller ännu hellre motsvarande mängd lårfilè
- 1 röd lök
- 2 vitlökskyftor
- olja till stekning
- 1 tsk sambal oelek
- 1 tsk riven färsk ingefära
- 1 tsk curry
- 1 tsk salt
- 1 tsk socker
- Rivet skal från en citron
- 2 msk tomatpure
- 2 dl kokosmjölk
- 1 krm cayennepeppar
Maila inköpslista
Gör så här
Gör så här
- Hacka lök och vitlök fint. Hetta upp olja i Crock-Poten och fräs lök och vitlök under lite omrörning, tillsätt sambal, curry, salt och socker och fräs någon minut.
- Skär ner filerna och bryn några mintuter.
- Tillsätt citronskal, tomatpurè och kokosmjölk.
- Kör på Meat/Stew i 20 minuter. Smaka av med cayennepeppar och servera med ris
Diskussion om Het kycklinggryta i Expressen
En tanke om “Het kycklinggryta i Expressen”
Lämna ett svar
Du måste vara inloggad för att publicera en kommentar.
Mer recept med Fågel
som huvudingrediens
Kycklingsoppa med Gnocchi
schedule6-7 timmar på låg
Panang Gai med kyckling
schedule15m
Etiopisk kycklinggryta
schedule8 timmar på låg
UTFORSKA MODELLER
Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.
Lyxig fransk högrevsgryta med bacon, morot och rödvin
En galet god och lyxig gryta som du kan äta med ugnsbakad potatis eller ris. Rödvin, bacon, högrev, morot, persiljerot & timjan skapar magi!
Se recept
Godare indisk mat har jag inte ätit på länge. Fantastisk gott och fräsch med ingefära och citron zest!