Smakrik gryta med lite sting i.

en kommentar »
Ingredienser

Ingredienser

  • 4 st kycklingfilè eller ännu hellre motsvarande mängd lårfilè
  • 1 röd lök
  • 2 vitlökskyftor
  • olja till stekning
  • 1 tsk sambal oelek
  • 1 tsk riven färsk ingefära
  • 1 tsk curry
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk socker
  • Rivet skal från en citron
  • 2 msk tomatpure
  • 2 dl kokosmjölk
  • 1 krm cayennepeppar
Maila inköpslista
Gör så här

Gör så här

  • Hacka lök och vitlök fint. Hetta upp olja i Crock-Poten och fräs lök och vitlök under lite omrörning, tillsätt sambal, curry, salt och socker och fräs någon minut.
  • Skär ner filerna och bryn några mintuter.
  • Tillsätt citronskal, tomatpurè och kokosmjölk.
  • Kör på Meat/Stew i 20 minuter. Smaka av med cayennepeppar och servera med ris

Diskussion om Het kycklinggryta i Expressen

En tanke om “Het kycklinggryta i Expressen

Lämna ett svar

Mer recept med Fågel
som huvudingrediens

Kycklingsoppa med Gnocchi

schedule6-7 timmar på låg

3.9 / 5. 29

Panang Gai med kyckling

schedule15m

4 / 5. 31

Etiopisk kycklinggryta

schedule8 timmar på låg

4 / 5. 36

UTFORSKA MODELLER

Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.

Lyxig fransk högrevsgryta med bacon, morot och rödvin

En galet god och lyxig gryta som du kan äta med ugnsbakad potatis eller ris. Rödvin, bacon, högrev, morot, persiljerot & timjan skapar magi!

Se recept