En sötsur asiatisk rätt som är god att äta till ris men kycklingen kan också serveras till en fräsch sallad.

Receptet kommer från Mooshu Jenne: 

Receptet är framtaget för Crock-Pot Express Multicooker.

Inga kommentarer »
Ingredienser

Ingredienser

  • 4 benfria, skinnfria kycklingbröst i kuber
  • 1 dl konc ananasjuice
  • 1,5 dl sojasås
  • 1,5 dl brunt socker
  • 3 msk tomatpasta
  • 2 tsk riven färsk ingefära
  • 2 vitlöksklyftor malda
  • 1 dl vegetabilisk- eller kycklingbuljong
Maila inköpslista
Gör så här

Gör så här

  • Lägg kycklingen i tryckkokaren med grönsaks- eller kycklingbuljong.
  • Tillaga på högt tryck i 15 minuter. Släpp trycket snabbt när tiden är klar.
  • Blanda ananasjuice, sojasås, tomatpasta, brunt socker, ingefära och vitlök. Vispa ordentligt.
  • Ställ sedan om till sauté-läge och koka upp. Häll i blandningen och fördela väl över kycklingen. Såsen kommer att tjockna när den kokas.
  • Toppa med peppar och salladslök. Servera med kokt ris till.

Diskussion om Huli huli-kyckling

Lämna ett svar

Mer recept med Fågel
som huvudingrediens

Grekisk kyckling- och grönsaksgryta

schedule6 timmar på låg

3 / 5. 34

Krämig Kyckling med bara 4 ingredienser av Vivi Wallin

schedule6h

4 / 5. 105

Anka, confiterad

schedule8 timmar

4.1 / 5. 27

UTFORSKA MODELLER

Oavsett om det är din första Crock-Pot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.
En lyxig fransk högrevsgryta med bacon, morot och rödvin

Lyxig fransk högrevsgryta med bacon, morot och rödvin

En galet god och lyxig gryta som du kan äta med ugnsbakad potatis eller ris. Rödvin, bacon, högrev, morot, persiljerot & timjan skapar magi!

Se recept