En sötsur asiatisk rätt som är god att äta till ris men kycklingen kan också serveras till en fräsch sallad.

Receptet kommer från Mooshu Jenne: 

Receptet är framtaget för Crock-Pot Express Multicooker.

Inga kommentarer »
Ingredienser

Ingredienser

  • 4 benfria, skinnfria kycklingbröst i kuber
  • 1 dl konc ananasjuice
  • 1,5 dl sojasås
  • 1,5 dl brunt socker
  • 3 msk tomatpasta
  • 2 tsk riven färsk ingefära
  • 2 vitlöksklyftor malda
  • 1 dl vegetabilisk- eller kycklingbuljong
Maila inköpslista
Gör så här

Gör så här

  • Lägg kycklingen i tryckkokaren med grönsaks- eller kycklingbuljong.
  • Tillaga på högt tryck i 15 minuter. Släpp trycket snabbt när tiden är klar.
  • Blanda ananasjuice, sojasås, tomatpasta, brunt socker, ingefära och vitlök. Vispa ordentligt.
  • Ställ sedan om till sauté-läge och koka upp. Häll i blandningen och fördela väl över kycklingen. Såsen kommer att tjockna när den kokas.
  • Toppa med peppar och salladslök. Servera med kokt ris till.

Diskussion om Huli huli-kyckling

Lämna ett svar

Mer recept med Fågel
som huvudingrediens

Pulled Chicken Wraps

schedule6 timmar på låg

4 / 5. 106

Kryddig jordnötskyckling

schedule6 timmar på låg

4 / 5. 95

Granny´s Kycklingsoppa

scheduleFörberedelse: 15 min och sen 7-8 timmar i Crock-Pot

3.9 / 5. 7

UTFORSKA MODELLER

Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.

Överraska mamma?

Snart är det Mors dag, och vad passar då bättre att ge bort än en Crock-pot? Även den blivande studenten uppskattar denna mångsidiga produkt som garanterat blir ens bästa vän i köket. 
Vi har samlat alla erbjudanden på en och samma sida, kika ni och fynda!

Se erbjudanden