Lyxa till det med en jambalaya med smak från det kreolska köket. Superenkelt att laga i en Crockpot och det blir supergott!

Inga kommentarer »
Ingredienser

Ingredienser

  • 2 kycklingbröst, skurna i tärningar
  • 2 chorizos, skivade
  • 1 burk hackade tomater
  • 1 lök, hackad
  • 2 stjälkar bladselleri, hackade
  • 3 msk kycklingfond
  • 2 tsk chilisås, stark
  • 2 lagerblad
  • 2 tsk cajunkryddor (Tacomix går bra)
  • 1 tsk torkad timjan
  • 2 tsk torkad oregano
  • 8 skalade räkor (eller fler)
Maila inköpslista
Gör så här

Gör så här

  • Lägg kyckling, korv, tomater, lök, selleri och kycklingfond i grytan.
  • Lägg i kryddor: oregano, cajunkryddor, chilisås, lagerblad och timjan.
  • Koka på låg under 5 1/2 till 6 timmar eller på hög i 3 timmar.
  • Med 5-10 minuter kvar i tid, lägg i tinade räkor och ta bort lagerbladen.
  • När du är klar, servera med kokt ris eller med varmt bröd. Njut!

Diskussion om Jambalaya

Lämna ett svar

Mer recept med Fågel
som huvudingrediens

Anka, confiterad

schedule8 timmar

4.1 / 5. 27

Kyckling Kung Pao

schedule4h

3.9 / 5. 92

Dijonkyckling

schedule6 timmar

4 / 5. 67

Mer recept med Fisk
som huvudingrediens

San Francisco Cioppino

schedule6-8 tim på låg + 30 min på hög

3.9 / 5. 18

Laxfyllda spättarullader

schedule3 timmar på låg

4.3 / 5. 6

Jambalaya

schedule7-8 timmar på låg

4.1 / 5. 99

Mer recept med Kött
som huvudingrediens

Lammcurry

schedule15 min + 6 tim i slowcooker

3.6 / 5. 29

Lövbiffsgryta

schedule3 timmar på låg

3.9 / 5. 144

Pizza (deep pan)

schedule2h

4 / 5. 38

UTFORSKA MODELLER

Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.

Lyxig fransk högrevsgryta med bacon, morot och rödvin

En galet god och lyxig gryta som du kan äta med ugnsbakad potatis eller ris. Rödvin, bacon, högrev, morot, persiljerot & timjan skapar magi!

Se recept