Passar perfekt att göra i en Crock-Pot. I det här receptet har vi kryddat med kanel, men det finns många andra sätt att krydda på.

Inga kommentarer »
Ingredienser

Ingredienser

  • 100 g smör
  • 2 dl grädde
  • 1 dl ljus sirap
  • 4 kanelstänger
  • 1/2 tsk vaniljpulver
  • 1/2 msk malen kanel
Maila inköpslista
Gör så här

Gör så här

  • Smält smöret och bryn det.
  • Lägg smöret och resten av ingredienserna i Crock-Poten. Sätt på hög på 4 tim. Rör om då och då.
  • Koka till 123 grader för lagom mjuk kola, varmare om du vill ha lite hårdare.
  • Fiska upp kanelstängerna och häll i en ugnsplåt med bakplåtspapper.
  • När det svalnat skär du i lagom stora bitar och lindar in i smörpapper.

Diskussion om Julkola

Lämna ett svar

Mer recept med Dessert & bakat
som huvudingrediens

Karamelliserad persikomuffin

schedule2-3 timmar på låg

3 / 5. 8

Fruktkompott med grönt te

schedule2 timmar på hög, 4 timmar låg

2 / 5. 2

Banankaka med nötter

schedule2h 30m

4.1 / 5. 17

UTFORSKA MODELLER

Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.

CROCK-POT SKOLAN

Lär dig allt om Crock-pots underbara värld. Hur ska du tänka kring kryddning, vätskemängd och tillagningstid? Hur beter sig olika råvaror vid olika tillagningssätt? Hur optimerar du smaker, texturer och upplevelsen av maten du lagar i en Crock-pot. I vår Crock-pot skola får du veta allt du behöver för att bli proffs i köket.

Lär dig mer om Crock-pot