Kebab på nötkött
Kebab på nötkött
  • 6-8 portioner
  • 20m förberedelsetid
  • 6h tillagningstid

Kebab på nötkött

Tack för din röst!

Du har redan röstat!

Anna Kalpakas
Ett recept av
Anna Kalpakas
Ingredienser/inköpslista
Tips: Använd checkboxarna som inköpslista när du handlar.
  • 2 tsk torkad persilja
  • 1 kg nötfärs
  • 1 tsk Sjukryddor
  • 3 tsk lökpulver
  • 3 tsk vitlökspulver
  • 2 tsk salt
  • 1 tsk svartpeppar
Till servering
Tips: Använd checkboxarna som inköpslista när du handlar.
  • Pommes/ris
  • Vitlökssås
  • Tomatsås
  • Grönsaker
Gör så här
Använd checkboxarna för att lätt följa receptet steg för steg.
  • 1. Blanda alla ingredienser VÄLDIGT noga. Det ska bli som en geggig deg
  • 2. Forma till en limpa. Se till att trycka ut all luft
  • 3. Slå in i folie
  • 4. Lägg i botten på din Crockpot
  • 5. Ställ in på 5-6 timmar på låg värme eller 3-4 på hög
  • 6. När den är färdig låt den vila i 15 min innan du skär upp den i så tunna skivor som möjligt
  • 7. Servera med tillbehör