Ingredienser
Ingredienser
- 2 tsk torkad persilja
- 1 kg nötfärs
- 1 tsk Sjukryddor
- 3 tsk lökpulver
- 3 tsk vitlökspulver
- 2 tsk salt
- 1 tsk svartpeppar
Maila inköpslista
Gör så här
Gör så här
- Blanda alla ingredienser VÄLDIGT noga. Det ska bli som en geggig deg
- Forma till en limpa. Se till att trycka ut all luft
- Slå in i aluminiumfolie
- Lägg i botten på din Crockpot
- Ställ in på 5-6 timmar på låg värme eller 3-4 på hög
- När den är färdig låt den vila i 15 min innan du skär upp den i så tunna skivor som möjligt
- Servera med tillbehör
Diskussion om Kebab på nötkött
2 tankar om “Kebab på nötkött”
Lämna ett svar
Du måste vara inloggad för att publicera en kommentar.
UTFORSKA MODELLER
Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.
CROCK-POT SKOLAN
Lär dig allt om Crock-pots underbara värld. Hur ska du tänka kring kryddning, vätskemängd och tillagningstid? Hur beter sig olika råvaror vid olika tillagningssätt? Hur optimerar du smaker, texturer och upplevelsen av maten du lagar i en Crock-pot. I vår Crock-pot skola får du veta allt du behöver för att bli proffs i köket.
Lär dig mer om Crock-pot
Skall man använda aluminiumfolie eller plastfolie?
aluminiumfolie.