Om du gillar pulled pork är detta ett recept med en twist som du bara måste testa! Perfekta alternativet till taco-myset och går att anpassa efter tycke och smak!

Inga kommentarer »
Ingredienser

  • 1,3 kg fläskbog
  • 80 ml mörk soja
  • 80 ml sweetchilisås
  • 1 msk sesamolja
  • 2 msk risvinäger
  • 2 stora vitlöksklyftor, finhackade
  • 1 röd chili, fint skivad
  • 2 stjärnanis
  • 30 g ingefära, skalad och finhackad
  • 1 msk honung
  • Små salladsblad
  • Kimchi
  • Riven vårlök
  • Sesamfrön
  • Chiliflakes
Maila inköpslista
Gör så här

  • Lägg fläskköttet i en lämplig behållare eller skål.
  • Blanda marinadingredienserna och häll över fläskköttet.
  • Täck över och låt stå i kylskåp i upp till 24 timmar.
  • Täck med locket och laga på låg värme i 7-8 timmar, eller på hög värme i 5-6 timmar.
  • Ta ut fläskköttet från skålen och lägg det i en varm ugn på 220 °C för att krispa till.
  • Häll av kokvätskan i en liten kastrull och reducera tills den tjocknat.
  • Riv isär fläskköttet.
  • Lägg kimchi, det rivna fläskköttet och en sked av såsen på salladsbladen, och toppa med lite vårlök, chili och sesamfrön.

Diskussion om Koreansk Pulled Pork med Kimchi

Lämna ett svar

UTFORSKA MODELLER

Oavsett om det är din första Crock-Pot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.

Lyxig fransk högrevsgryta med bacon, morot och rödvin

En galet god och lyxig gryta som du kan äta med ugnsbakad potatis eller ris. Rödvin, bacon, högrev, morot, persiljerot & timjan skapar magi!

Se recept