Revben passar utmärkt att servera vid festliga tillfällen. Med minimal ansträngning får du komplexa och underbara asiatiska smaker.

Inga kommentarer »
Ingredienser

Ingredienser

  • 1,5 kg revben
  • 3 vitlöksklyftor, hackade
  • 1,2 dl soja
  • 2 msk rostad sesamolja
  • 2,5 dl apelsinjuice, färskpressad
  • 2 msk honung eller brunt socker
  • 2 msk risvinäger
  • 3 msk sesamfrön, för garnering
  • 1 msk riven färsk ingefära
  • 1 purjolök, för garnering
Maila inköpslista
Gör så här

Gör så här

  • Bryn revbenen tills de fått stekyta runt om. Lägg dem sedan i grytan.
  • Mixa soja, apelsinjuice, vinäger, ingefära, vitlök, sesamolja och honung. Häll mixen över revbenen och koka på låg i 6-8 tim. Tills köttet lossnar från benen.
  • Skär upp revbenen och ös såsen över. Garnera med sesamfrön och skivad purjolök.

Diskussion om Koreanska revben

Lämna ett svar

Mer recept med Kött
som huvudingrediens

Nötstek Balsamico

schedule8-10 timmar på låg

4 / 5. 119

Paprikagryta med nötkött

schedule5h

4 / 5. 48

Vietnamesisk oxsvanssoppa

schedule45m

4 / 5. 4

UTFORSKA MODELLER

Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.

CROCK-POT SKOLAN

Lär dig allt om Crock-pots underbara värld. Hur ska du tänka kring kryddning, vätskemängd och tillagningstid? Hur beter sig olika råvaror vid olika tillagningssätt? Hur optimerar du smaker, texturer och upplevelsen av maten du lagar i en Crock-pot. I vår Crock-pot skola får du veta allt du behöver för att bli proffs i köket.

Lär dig mer om Crock-pot