Korv i ölbad
Korv i ölbad
  • 4-8 portioner
  • 10m förberedelsetid
  • 2h tillagningstid

Korv i ölbad

Råa korvar får ligga och gotta sig i Crock-Poten i en blanding av öl, lök och kryddor. Korvarna grillas sen. Garanterat saftiga korvar!

Ingredienser/inköpslista
Tips: Använd checkboxarna som inköpslista när du handlar.
  • 8 av dina favoritkorvar
  • 1 burk öl
  • 1 lök, grovhackad
  • 1 lagerblad
  • 1 tsk hel svart peppar
Gör så här
Använd checkboxarna för att lätt följa receptet steg för steg.
  • 1. Lägg allt i Crock-Poten och låt den stå på ”Low”. Här kan korvarna ligga i ca. 2 timmar före de ska grillas.
  • 2. Strax före servering lyfts korvarna ur ölbadet och grillas i 4 minuter tills de fått färg runt om.
  • 3. Servera korvarna i korvbröd/lantbröd eller med potatismos med topping som till exempel rostad lök, syltad lök, syltad gurka och rå lök och givetvis en god stark dijonsenap.