Korv i ölbad
Korv i ölbad
  • 4-8 portioner
  • 10m förberedelsetid
  • 2h tillagningstid

Korv i ölbad

Tack för din röst!

Du har redan röstat!

Råa korvar får ligga och gotta sig i Crock-Pot, i en blanding av öl, lök och kryddor. Korvarna grillas sen. Garanterat saftiga korvar!

Ingredienser/inköpslista
Tips: Använd checkboxarna som inköpslista när du handlar.
  • 8 av dina favoritkorvar
  • 1 burk öl
  • 1 lök, grovhackad
  • 1 lagerblad
  • 1 tsk hel svart peppar
Till servering
Tips: Använd checkboxarna som inköpslista när du handlar.
  • Servera korvarna i korvbröd/lantbröd eller med potatismos med topping som till exempel rostad lök, syltad lök, syltad gurka och rå lök och givetvis en god stark dijonsenap.
Gör så här
Använd checkboxarna för att lätt följa receptet steg för steg.
  • 1. Lägg allt i Crock-Poten och låt den stå på ”Low”. Här kan korvarna ligga i ca. 2 timmar före de ska grillas.
  • 2. Strax före servering lyfts korvarna ur ölbadet och grillas i 4 minuter tills de fått färg runt om.