Denna rätt är väldigt lätt att variera genom att ändra kryddorna och grönsakerna. Detta är dock min vanligaste variant OCH det går så snabbt och smidigt.

9 kommentarer »
Ingredienser

Ingredienser

  • 500 g köttfärs
  • 1 burk körsbärstomater
  • 1 dl frusna ärtor
  • 1 dl frusna majskorn
  • 2 morötter i bitar
  • 3 pressade vitlöksklyftor
  • 1 strimlad/hackad lök
  • 1 köttbuljongtärning
  • 1 dl vatten
  • 2 msk Worcestershiresås
  • 2 msk BBQ-sås
  • Salt och peppar efter smak
  • 2 msk stark ketchup
Maila inköpslista
Gör så här

Gör så här

  • Stek lök och vitlök så den blir glansig, blanda i köttfärsen och bryn den lätt.
  • Blanda alla grönsaker, kryddor och såser i Crockpoten. Rör om.
  • Kör på låg i 6h, lägg en handduk under locket sista 1-1,5h om du vill få bort en del av vätska
  • Servera med en klick gräddfil och gott bröd

Diskussion om Köttfärsgryta med mycket grönsaker

9 tankar om “Köttfärsgryta med mycket grönsaker

Lämna ett svar

Mer recept med Kött
som huvudingrediens

Lammstek på grekiskt vis

schedule4-5 timmar

4 / 5. 64

Grillad kalvbringa med grönpeppar

schedule8h

4 / 5. 6

Italienska köttbullar

schedule6-7 timmar på låg

4 / 5. 94

UTFORSKA MODELLER

Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.

CROCKPOT-SKOLAN

Lär dig allt om Crockpots underbara värld. Hur ska du tänka kring kryddning, vätskemängd och tillagningstid? Hur beter sig olika råvaror vid olika tillagningssätt? Hur optimerar du smaker, texturer och upplevelsen av maten du lagar i en Crockpot. I vår Crockpot-skola får du veta allt du behöver för att bli proffs i köket.

Lär dig mer om Crockpot