Denna rätt är väldigt lätt att variera genom att ändra kryddorna och grönsakerna. Detta är dock min vanligaste variant OCH det går så snabbt och smidigt.

9 kommentarer »
Ingredienser

Ingredienser

  • 500 g köttfärs
  • 1 burk körsbärstomater
  • 1 dl frusna ärtor
  • 1 dl frusna majskorn
  • 2 morötter i bitar
  • 3 pressade vitlöksklyftor
  • 1 strimlad/hackad lök
  • 1 köttbuljongtärning
  • 1 dl vatten
  • 2 msk Worcestershiresås
  • 2 msk BBQ-sås
  • Salt och peppar efter smak
  • 2 msk stark ketchup
Maila inköpslista
Gör så här

Gör så här

  • Stek lök och vitlök så den blir glansig, blanda i köttfärsen och bryn den lätt.
  • Blanda alla grönsaker, kryddor och såser i Crockpoten. Rör om.
  • Kör på låg i 6h, lägg en handduk under locket sista 1-1,5h om du vill få bort en del av vätska
  • Servera med en klick gräddfil och gott bröd

Diskussion om Köttfärsgryta med mycket grönsaker

9 tankar om “Köttfärsgryta med mycket grönsaker

Lämna ett svar

Mer recept med Kött
som huvudingrediens

Italiensk köttgryta

schedule8h

4 / 5. 88

Indisk gryta med fläskkött

schedule6h

3.9 / 5. 67

Chili med svarta bönor

schedule8 timmar på låg

2.5 / 5. 4

UTFORSKA MODELLER

Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.

Lyxig fransk högrevsgryta med bacon, morot och rödvin

En galet god och lyxig gryta som du kan äta med ugnsbakad potatis eller ris. Rödvin, bacon, högrev, morot, persiljerot & timjan skapar magi!

Se recept