God matig italiensk köttfärssoppa som får sin hetta av lite tabasco och mättar länge med hjälp av pasta och grönsaker.
Inga kommentarer »
Ingredienser
Ingredienser
- 500 g nötfärs
- 1 msk vegetabilisk olja
- 150 g hackad lök
- 200g skivade morötter
- 200g tärnad stjälkselleri
- 2 burkar tomater
- 3 dl kokta, sköljda röda kidneybönor
- 2 dl kokta, sköljda vita cannelinibönor
- 1,2 l köttbuljong
- 1 msk torkad oregano
- 2 tsk peppar
- 0,5 tsk Tabasco sås
- 700 g Dolmio pastasås med oliver (el likn.)
- 120 g små makaroner
Maila inköpslista
Gör så här
Gör så här
- Stek köttfärsen på "brown/sauté"-läget i olja, tills den är genomstekt.
- Tillsätt lök, morötter, selleri och tomater och låt det koka ihop i ca 10 minuter.
- Tillsätt bönorna, köttbuljongen, oregano, peppar, tabasco och pastasås.
- Tryck på "manual" och koka på "high pressure" tills selleri och morötter är mjuka, ca 35 minuter.
- Tillsätt pastan och låt den koka med tills den är färdig.
Diskussion om Köttfärssoppa med pasta och bönor
Mer recept med Kött
som huvudingrediens
Lammgryta med vita bönor och sugarsnaps
schedule6-7 timmar på låg
Revben med julsmak
scheduleTid: 6 timmar på låg
Sarma – Surkålsdolmar
schedule4 timmar på hög
UTFORSKA MODELLER
Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.
Lyxig fransk högrevsgryta med bacon, morot och rödvin
En galet god och lyxig gryta som du kan äta med ugnsbakad potatis eller ris. Rödvin, bacon, högrev, morot, persiljerot & timjan skapar magi!
Se recept