
God matig italiensk köttfärssoppa som får sin hetta av lite tabasco och mättar länge med hjälp av pasta och grönsaker.
Inga kommentarer »
Ingredienser
Ingredienser
- 500 g nötfärs
- 1 msk vegetabilisk olja
- 150 g hackad lök
- 200g skivade morötter
- 200g tärnad stjälkselleri
- 2 burkar tomater
- 3 dl kokta, sköljda röda kidneybönor
- 2 dl kokta, sköljda vita cannelinibönor
- 1,2 l köttbuljong
- 1 msk torkad oregano
- 2 tsk peppar
- 0,5 tsk Tabasco sås
- 700 g Dolmio pastasås med oliver (el likn.)
- 120 g små makaroner
Maila inköpslista
Gör så här
Gör så här
- Stek köttfärsen på "brown/sauté"-läget i olja, tills den är genomstekt.
- Tillsätt lök, morötter, selleri och tomater och låt det koka ihop i ca 10 minuter.
- Tillsätt bönorna, köttbuljongen, oregano, peppar, tabasco och pastasås.
- Tryck på "manual" och koka på "high pressure" tills selleri och morötter är mjuka, ca 35 minuter.
- Tillsätt pastan och låt den koka med tills den är färdig.
UTFORSKA MODELLER
Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.
CROCK-POT SKOLAN
Lär dig allt om Crock-pots underbara värld. Hur ska du tänka kring kryddning, vätskemängd och tillagningstid? Hur beter sig olika råvaror vid olika tillagningssätt? Hur optimerar du smaker, texturer och upplevelsen av maten du lagar i en Crock-pot. I vår Crock-pot skola får du veta allt du behöver för att bli proffs i köket.
Lär dig mer om Crock-pot