Tack för din röst!
Du har redan röstat!
Denna köttgryta är full av smak och så lätt att göra – bara kasta i allt och låt det koka! Fullt med grönsaker och god smakrik balsamicosås.
Om du vill ta detta från "vardagsrätt" till "elegant middag", kan du bryna nötbitarna innan du lägger i dem i slowcookern. Detta ger ett lite extra smak och köttsaften förblir inuti nötköttet och späder inte ut såsen så mycket.
Kommentarer
Hur mycket Worchestershiresås ska det vara? Den finns inte med i ingredientlistan
Hej! Det ska vara 1 msk worcestershiresås. Har lagt till det till ingredienserna nu. Tack!
Gott! Blir ett återkommande
Gott! Blir återkommande till vardags. Persiljan gjorde susen, så hoppa inte över den. Provade även mild, färsk chili till. Finhackad/tunt skivad. Rekommenderas.
Stämmer det att det bara är 0,6 dl spädd köttbuljong? Verkar så lite (jämfört med t ex 0,8 dl vinäger och honung….)
Ja enligt originalreceptet ska det vara så.
Jag fick en Crock-Pot i julklapp och det här blev mitt första recept att testa! Ska bli spännande att äta det till lunch imorgon, men som alltid när man gör saker för första gången så tog det längre tid att förbereda allting, men hade tagit ännu längre tid om man hade behövt laga maten själv vid spisen och det doftar så gott inomhus! 🙂
Jag är känslig mot stark mat, gluten- och laktosintolerant så jag vågade inte sätta i nå chili, men smaken blev lite “sur-söt-besk” smak. Annars var köttet väldigt mört (fransyska från älg), men har ni tips på hur den inte får den sur-söt-beska smaken? 🙂 Kommer att göra den fler gånger 🙂
Det är balsamico som gör den “sur” och honungen som gör den “söt” så det är väl att minska på det och öka på salt kanske? Prova så får du se?