Tips: Använd checkboxarna som inköpslista när du handlar.
4 kycklingbröst
2,5 dl hönsbuljong
8 små morötter
1 stor lök, hackad
4 vitlöksklyftor, hackade
0,5 dl dijonsenap
1 dl matlagningsgrädde
2 msk maizena
1 dl färsk dragon, hackad
Salt och peppar
Till servering
Tips: Använd checkboxarna som inköpslista när du handlar.
Servera gärna med ris, bulgur eller couscous.
Gör så här
Använd checkboxarna för att lätt följa receptet steg för steg.
1. Häll i hönsbuljongen i grytan. Blanda senap, lök, vitlök och kryddor i en skål. Gnid in kycklingbrösten med blandningen och lägg dem i grytan. Lägg sedan i morötterna.
2. Strö över hälften av dragonen. Koka på låg 5-6 tim.
3. Ta ur kycklingen, häll såsen i en kastrull. Blanda maizena och matlagningsgrädde och vispa i den i såsen. Låt sjuda i ca 5 min eller tills den blivit tjock.
4. Lägg ett kycklingbröst på tallriken och häll sås och garnera med färsk dragon.