Jag vill dela med mig av ett fantastiskt recept som tar minimalt med tid att förbereda: krämig kyckling som går att variera i det oändliga. Det är inte bara en ny favorit hos Elmer och Knut, det är även en favorit för mig då den inte bara är jättegod utan också bara innehåller fyra basingredienser, vilket gör att det MAX tar fem minuter att förbereda. Sedan sköter allt sig själv i Crockpoten.

Fixa själv Pulled Chicken

3 kommentarer »
Ingredienser

Ingredienser

 • 800 g kycklingfilé
 • 1 påse dipmix-pulver ranch
 • 200 g creme cheese, valfri smak
 • 200 g riven ost
Maila inköpslista
Gör så här

Gör så här

 • Lägg kyckling, dipmix och creme cheese i din Crockpot Time Select och ställ med några enkla knapptryck in när du vill att middagen ska vara klar
 • Gör något roligt under tiden som maten lagar sig själv
 • När klockan slår den angivna middagstid så är din kyckling färdig. Dra isär kycklingen direkt i grytan med en gaffel så köttet faller isär och blandas med såsen. Rör slutligen ner den rivna osten.
 • Servera! Den krämiga kycklingen är jättegod som den är, men när tid och ork finns brukar jag toppa med knaperstekt bacon och klippt gräslök. Jag älskar att servera i hamburgerbröd, men det går att variera i det oändliga.
 • Tips. Har du en Crockpot Express så tryckkokar du den på Meat/poultry-läget. Kom ihåg att fyll på med 5 dl vätska innan du startar den.
 • Tips. Har du en vanlig Crock-Pot med läge HÖG och LÅG. Kör 3 timmar på HÖG alt. 6 timmar på LÅG.

Diskussion om Krämig Kyckling med bara 4 ingredienser av Vivi Wallin

3 tankar om “Krämig Kyckling med bara 4 ingredienser av Vivi Wallin

 1. Nej Nädu
  Nej Nädu says:

  Nåra kommentarer.

  De blir mer som en sås med kyckling, inte så som på bilden (jag använde exakta mått bara mer kyckling)

  Det fyller även knappt en standard matlåda. Och då hade ja som sagt även mer kyckling i. Så vet inte var du fick 6 portioner ifrån. E de för barn under 10 du menar då

  Enda plusset va väl att de e smidigt då de bara e 4 ingredienser. Har inte blandat i osten än så kanske konsistensen blir mer som på bilden då men tvivlar på att de blir 6 portioner från typ 3 bara med 200g ost

Lämna ett svar

Mer recept med Fågel
som huvudingrediens

Kycklingsoppa med Gnocchi

schedule6-7 timmar på låg

4 / 5. 28

Krämig Kyckling med bara 4 ingredienser av Vivi Wallin

schedule6h

4 / 5. 104

Tex-Mex kalkon-wraps

schedule7 timmar på låg

0 / 5. 0

UTFORSKA MODELLER

Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.

CROCK-POT SKOLAN

Lär dig allt om Crock-pots underbara värld. Hur ska du tänka kring kryddning, vätskemängd och tillagningstid? Hur beter sig olika råvaror vid olika tillagningssätt? Hur optimerar du smaker, texturer och upplevelsen av maten du lagar i en Crock-pot. I vår Crock-pot skola får du veta allt du behöver för att bli proffs i köket.

Lär dig mer om Crock-pot