En kryddig chutney gjord på physalis, med smak av rosmarin och svartpeppar. Perfekt att koka i en Crock-Pot, låt den vila ett par dagar innan du serverar den. Ett perfekt tillbehör till ostbrickan.

Inga kommentarer »
Ingredienser

Ingredienser

  • 2 askar (à 140g ) skalad physalis
  • 1 dl vatten
  • 2 msk honung
  • 1 dl råsocker
  • 4 kvistar rosmarin
  • 6 grovt krossade svartpepparkorn
Maila inköpslista
Gör så här

Gör så här

  • Häll i kokande vatten i grytan och blanda med honung, råsocker, svartpeppar och rosmarin
  • Skär physalisen i bitar och koka på låg i 4 timmar
  • Låt den kallna och häll upp i burkar. Låt den gärna mogna några dagar innan den serveras

Diskussion om Kryddig physalischutney

Lämna ett svar

Mer recept med Dessert & bakat
som huvudingrediens

Crème brûlée

schedule6m

3.8 / 5. 13

Cheesecake med smak av kola

schedule45m

3 / 5. 32

Glögg “Mulled Wine”

schedule2-3 timmar på låg

4 / 5. 8

UTFORSKA MODELLER

Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.

CROCK-POT SKOLAN

Lär dig allt om Crock-pots underbara värld. Hur ska du tänka kring kryddning, vätskemängd och tillagningstid? Hur beter sig olika råvaror vid olika tillagningssätt? Hur optimerar du smaker, texturer och upplevelsen av maten du lagar i en Crock-pot. I vår Crock-pot skola får du veta allt du behöver för att bli proffs i köket.

Lär dig mer om Crock-pot