
Det här receptet kan enkelt dubblas och frysas till praktiska lunchportioner, perfekt för picknick eller att ta med till jobbet.
Inga kommentarer »
Ingredienser
- 500 g fläskfärs
- 2 röda chili, urkärnade och tunt skivade
- 2 vitlöksklyftor, fint hackade
- 1 tumstor bit ingefära
- 1 medelstor lök, finhackad
- 1 msk sesamolja
- 1 msk citrongräspasta
- 1 msk fisksås (plus extra till servering)
- 1 msk brunt farinsocker
- 2 msk mörk sojasås
Till servering
- 2 små salladshuvuden
- Rostade jordnötter
- 1 näve mynta
- 1 näve koriander
- Strimlad vårlök
- Limeklyftor
Maila inköpslista
Gör så här
- 1. Lägg alla ingredienser i Crock-Pot och rör om väl.
- 2. Koka på hög effekt i 2-3 timmar.
- 3. Anpassa kryddningen så att den passar dina behov.
- 4. Ta bort bladen från salladen och lägg upp på en stor tallrik.
- 5. Fyll mitten av bladen med det kryddiga köttet.
- 6. Garnera med ditt val av serveringsförslagen.
Diskussion om Kryddiga asiatiska salladsbåtar
UTFORSKA MODELLER
Oavsett om det är din första Crock-Pot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.

Lyxig fransk högrevsgryta med bacon, morot och rödvin
En galet god och lyxig gryta som du kan äta med ugnsbakad potatis eller ris. Rödvin, bacon, högrev, morot, persiljerot & timjan skapar magi!
Se recept