En typ av “man tager vad man haver” gryta. Med kyckling, kryddig korv och ris så blir den god och mättande.
Inga kommentarer »
Ingredienser
Ingredienser
- 500 g kycklingfilé
- 2 starka korvar (Cabanoss el likn)
- 300 g okra (frusen går bra)
- 2,5 dl hackad lök
- 1 grön paprika, hackad
- 5 dl reducerad kycklingbuljong
- 2 msk tomatpuré
- 1 tsk torkad timjan
- 1 tsk torkad oregano
- 2 lagerblad
- 0,5 tsk lökpulver
- 0,5 tsk vitlökspulver
- 0,5 tsk senapspulver
- 0,25 tsk cayennepeppar
- 0,5 tsk svartpeppar
- Salt
Maila inköpslista
Gör så här
Gör så här
- Lägg kycklingen i grytan. Blanda och häll över allt annat, utom riset.
- Lägg på locket och koka på låg i 6-8 timmar.
- Servera med nykokt ris
Diskussion om Kyckling Gumbo
Mer recept med Fågel
som huvudingrediens
Butterchicken (Murgh Makhani)
schedule35m
Rillettes
schedule8h
Kyckling på Italienskt vis
schedule5 timmar på låg
Mer recept med Kött
som huvudingrediens
Gulaschgryta
schedule6-7 timmar på låg
Chili med svarta bönor
schedule8 timmar på låg
Cape Malay Lammlägg
schedule6-7 timmar på låg
UTFORSKA MODELLER
Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.
Lyxig fransk högrevsgryta med bacon, morot och rödvin
En galet god och lyxig gryta som du kan äta med ugnsbakad potatis eller ris. Rödvin, bacon, högrev, morot, persiljerot & timjan skapar magi!
Se recept