En typ av “man tager vad man haver” gryta. Med kyckling, kryddig korv och ris så blir den god och mättande.

Inga kommentarer »
Ingredienser

Ingredienser

  • 500 g kycklingfilé
  • 2 starka korvar (Cabanoss el likn)
  • 300 g okra (frusen går bra)
  • 2,5 dl hackad lök
  • 1 grön paprika, hackad
  • 5 dl reducerad kycklingbuljong
  • 2 msk tomatpuré
  • 1 tsk torkad timjan
  • 1 tsk torkad oregano
  • 2 lagerblad
  • 0,5 tsk lökpulver
  • 0,5 tsk vitlökspulver
  • 0,5 tsk senapspulver
  • 0,25 tsk cayennepeppar
  • 0,5 tsk svartpeppar
  • Salt
Maila inköpslista
Gör så här

Gör så här

  • Lägg kycklingen i grytan. Blanda och häll över allt annat, utom riset.
  • Lägg på locket och koka på låg i 6-8 timmar.
  • Servera med nykokt ris

Diskussion om Kyckling Gumbo

Lämna ett svar

Mer recept med Fågel
som huvudingrediens

Butterchicken (Murgh Makhani)

schedule35m

3.9 / 5. 114

Rillettes

schedule8h

0 / 5. 0

Kyckling på Italienskt vis

schedule5 timmar på låg

3.9 / 5. 55

Mer recept med Kött
som huvudingrediens

Gulaschgryta

schedule6-7 timmar på låg

4 / 5. 209

Chili med svarta bönor

schedule8 timmar på låg

2.5 / 5. 4

Cape Malay Lammlägg

schedule6-7 timmar på låg

4 / 5. 3

UTFORSKA MODELLER

Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.

Lyxig fransk högrevsgryta med bacon, morot och rödvin

En galet god och lyxig gryta som du kan äta med ugnsbakad potatis eller ris. Rödvin, bacon, högrev, morot, persiljerot & timjan skapar magi!

Se recept