Tips: Använd checkboxarna som inköpslista när du handlar.
6 kycklingfiléer
4 sötpotatisar, skalade och hackade
4 stora morötter, skalade och skivade
1 lök, skivad
3 msk lönnsirap
3 msk olivolja
6 kvistar färsk timjan
Salt och peppar efter smak
Gör så här
Använd checkboxarna för att lätt följa receptet steg för steg.
1. I botten av grytan läggs lökskivor, tärnad potatis och morotsslantar. Häll lönnsirap över morot-, sötpotatis- och lökblandningen. Placera kycklingbrösten ovanpå. Rippla olivoljan över. Krydda med salt och peppar. Lägg timjan kvistarna ovanpå kycklingbrösten.
2. Koka på hög i 6 timmar och låt det stå på varmhållning tills ni ska äta.
Kommentar
6h på hög så blev det överkokt enligt min smak. Ska testa att köra på låg istället.