Kyckling på Italienskt vis
Kyckling på Italienskt vis
  • 6 portioner
  • 15m förberedelsetid
  • 5h tillagningstid

Kyckling på Italienskt vis

Tack för din röst!

Du har redan röstat!

Krämig och smakrik kyckling på Italienskt vis! Den här rätten gillar alla!

Ingredienser/inköpslista
Tips: Använd checkboxarna som inköpslista när du handlar.
  • 6 kycklingfiléer
  • 225 g champinjoner
  • 225 g portabellosvamp
  • 1 pkt Italiensk dressingmix, torr
  • 225 g philadelphiaost light
  • 1 msk smör el margarin
  • 2,5 kycklingbuljong
  • 2,5 dl vitt vin
  • 2 tsk paprikapulver
  • Salt och peppar
Gör så här
Använd checkboxarna för att lätt följa receptet steg för steg.
  • 1. Lägg smöret i en stekpanna, medeltemperatur. Häll i dressingmix och blanda väl.
  • 2. Häll i philadelphiaost, vin och kycklingbuljong och värm tills allt är riktigt blandat.
  • 3. Lägg svampen i botten på grytan, krydda filéerna och lägg dem ovanpå.
  • 4. Häll såsen över kycklingen och se till att den täcker alla filéer. Koka på låg 4-6 tim.
  • 5. Garnera med persilja vid servering.
Näringsinformation
Per portion: 225 kalorier
Protein 31 g
Kolhydrater 9 g
Fett 3 g
Fibrer 1 g