Krämig och smakrik kyckling på Italienskt vis! Den här rätten gillar alla!

2 kommentarer »
Ingredienser

Ingredienser

  • 6 kycklingfiléer
  • 225 g champinjoner
  • 225 g portabellosvamp
  • 1 pkt Italiensk dressingmix, torr
  • 225 g philadelphiaost light
  • 1 msk smör el margarin
  • 2,5 dl kycklingbuljong
  • 2,5 dl vitt vin
  • 2 tsk paprikapulver
  • Salt och peppar
Maila inköpslista
Gör så här

Gör så här

  • Lägg smöret i en stekpanna, medeltemperatur. Häll i dressingmix och blanda väl.
  • Häll i philadelphiaost, vin och kycklingbuljong och värm tills allt är riktigt blandat.
  • Lägg svampen i botten på grytan, krydda filéerna och lägg dem ovanpå.
  • Häll såsen över kycklingen och se till att den täcker alla filéer. Koka på låg 4-6 tim.
  • Garnera med persilja vid servering.

Diskussion om Kyckling på Italienskt vis

2 tankar om “Kyckling på Italienskt vis

Lämna ett svar

Mer recept med Fågel
som huvudingrediens

Amerikansk citronkyckling

schedule6-8 timmar på låg

3.3 / 5. 6

Ångkokt kycklingbröst i Expressen

schedule10m

4.2 / 5. 27

Grekisk kyckling – citronsoppa (Avgolemono)

schedule3h

4 / 5. 62

UTFORSKA MODELLER

Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.

Lyxig fransk högrevsgryta med bacon, morot och rödvin

En galet god och lyxig gryta som du kan äta med ugnsbakad potatis eller ris. Rödvin, bacon, högrev, morot, persiljerot & timjan skapar magi!

Se recept