Om du tycker om den traditionella rätten Kyckling Florentine kommer du att gilla att laga den i Crock-Pot Express. Dessutom på mindre än hälften av tiden det tar att laga normalt. Alla smaker i originalrätten finns fortfarande i blandningen – kyckling, spenat, svamp (tillval) och spagetti – men nu behöver du inte stå vid spisen eller vänta på att ugnen blir varm för att få den på bordet. Rätten praktiskt taget lagar sig själv!

Receptet kommer från 12tomatoes.com

Receptet är framtaget för Crock-Pot Express Multicooker.

 

 

Inga kommentarer »
Ingredienser

Ingredienser

  • 2 kycklingbröst
  • 3 dl svampsoppa
  • 2,5 dl kycklingbuljong
  • 3,5 dl mjölk
  • 400 g spagetti
  • 200 g färsk babyspenat
  • 3 vitlöksklyftor
  • 1 dl riven mozzarellaost
  • 1 tsk italiensk salladskrydda
  • 0,5 tsk lökpulver
  • Salt och peppar
Maila inköpslista
Gör så här

Gör så här

  • Tärna kycklingen och lägg i grytan.
  • Tillsätt italiensk salladskrydda, lökpulver, salt och peppar.
  • Hacka vitlöksklyftorna och tillsätt dem.
  • Häll i svampsoppa, buljong, mjölk och riven mozzarella. Blanda allt.
  • Bryt spagettin på hälften och sprid den i ett zickzackmönster.
  • Häll i babyspenaten och stäng locket.
  • Tryckkoka på hög i 15 minuter. (Stängd ventil)
  • Släpp ut ångan, öppna locket, blanda ihop allt och toppa med riven parmesan.

Diskussion om Kycklingpasta Florentine

Lämna ett svar

Mer recept med Fågel
som huvudingrediens

Kalkon i vitt vin

schedule6 timmar på hög

4.5 / 5. 2

Butterchicken (Murgh Makhani)

schedule35m

3.9 / 5. 114

Apelsinkyckling

schedule5 timmar på låg

4 / 5. 45

UTFORSKA MODELLER

Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.

Lyxig fransk högrevsgryta med bacon, morot och rödvin

En galet god och lyxig gryta som du kan äta med ugnsbakad potatis eller ris. Rödvin, bacon, högrev, morot, persiljerot & timjan skapar magi!

Se recept