
Det här rätten är du vill laga när det börjar bli mörkt allt tidigare, du är på väg hem efter en lång dag och undrar hur det redan kan vara mörkt vid 18.
Då passar det bra med en värmande lättlagad soppa.
2 kommentarer »
Ingredienser
Ingredienser
- 500 g skinn- och benfri kyckling
- 1 pkt bacon
- 1 dl morot, hackad
- 0,5 dl lök, hackad
- 2-3 klyftor vitlök
- 150 g babyspenat
- 0,5 dl stjälkselleri, hackad
- 8 dl kycklingbuljong
- 5 dl matlagningsgrädde (eller kondenserad mjölk)
- 2 tsk torkad basilika
- 2 tsk italiensk krydda
- 1 tsk kycklingkrydda
- 1 tsk salt
- 2 msk majsstärkelse utrörd i 2 msk vatten
- 1 påse färsk potatis-gnocchi (1000g)
Maila inköpslista
Gör så här
Gör så här
- Placera kyckling, grönsaker, basilika, kryddor och buljong i din Crock-Pot och koka i 6-7 timmar.
- Dela kycklingen direkt i grytan.
- Lägg i redningen, grädden och gnocchi i grytan. Rör om och sätt på locket.
- Stek bacon och hacka fint. Stek sedan spenaten ihop med vitlöken. Rör i det i grytan.
- Blanda i mer vätska om det behövs. Salta och peppra.
Diskussion om Kycklingsoppa med Gnocchi
2 tankar om “Kycklingsoppa med Gnocchi”
Lämna ett svar
Du måste vara inloggad för att publicera en kommentar.
Mer recept med Fågel
som huvudingrediens

Anka i Crock-Pot
schedulePå hög 3-4 timmar eller på låg 6-7 timmar.

Currykyckling
schedule6 timmar på låg

Kyckling med röd curry och nudlar
schedule15m
UTFORSKA MODELLER
Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.
CROCK-POT SKOLAN
Lär dig allt om Crock-pots underbara värld. Hur ska du tänka kring kryddning, vätskemängd och tillagningstid? Hur beter sig olika råvaror vid olika tillagningssätt? Hur optimerar du smaker, texturer och upplevelsen av maten du lagar i en Crock-pot. I vår Crock-pot skola får du veta allt du behöver för att bli proffs i köket.
Lär dig mer om Crock-pot
Hej!
Går den att göra på kortare tid? Eller är det bara låg värme den får vara på? 🙂
Hej!
Du kan köra på hög på halva tiden.