
Det går fort, väldigt fort och rätterna blir mer komplexa i sin smak. Fattar ni? det tar 7 minuter att laga en soppa från en hel färsk kyckling. Så nu kan vi inte skylla att vi inte har tid att laga riktig mat från grunden.
Här kommer första receptet på en perfekt soppa.
Inga kommentarer »
Ingredienser
Ingredienser
- 1 hel grovt styckad kyckling
- 1 L kycklingbuljong
- 1 stor tärnad gul lök
- 2 st morötter tärnade
- 2 st stjälkar från en stjälkselleri skivade
- 1 tsk torkad timjan
- 1 tsk torkad oregano
- 2 msk smör
- 1 tsk salt
- 1 tsk svartpeppar
- 1 L vatten
- 6 dl glasnudlar
- 3 msk färsk skuren persilja
Maila inköpslista
Gör så här
Gör så här
- Ställ in tryckkokaren på saute och stek morot, selleri och löken i smör ca 3min. Lägg i alla örter och salt & peppar, slå på buljongen och lägg i kycklingen och resten av vattnet.
- Ställ in tryckkokaren på soup 7 minuter och låt gå färdigt.
- Lyft upp kycklingen från koket och rensa bort ben och skinn, ställ åt sidan.
- Ställ kokaren återigen på saute och lägg i nudlarna, koka 6 minuter utan lock, lägg tillbaka kycklingen i mindre bitar, smaka av med salt & peppar.
- Lägg upp i soppskålar och garnera med färsk persilja.
- Servera gärna med brödkrutonger som bakats av i ugnen med ost.
UTFORSKA MODELLER
Oavsett om det är din första Crock-Pot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.

Lyxig fransk högrevsgryta med bacon, morot och rödvin
En galet god och lyxig gryta som du kan äta med ugnsbakad potatis eller ris. Rödvin, bacon, högrev, morot, persiljerot & timjan skapar magi!
Se recept