Ingredienser

Kycklingen

  • 1 kg kycklingbröstfilé, (ca 5 st filéer)
  • 1 lök
  • 2 burkar tacosås, á 230 g
  • 2 dl vatten
  • 2 tsk rödvinsvinäger
  • rapsolja

Tacokrydda:

  • 1 msk spiskummin
  • 1 msk oregano
  • 2 tsk chilipulver
  • 1 tsk paprikapulver
  • 1 tsk lökpulver
  • 1 tsk vitlökspulver
  • svartpeppar
  • salt

Tomatsallad

  • 4 tomater
  • 1 lök
  • koriander
  • 1 msk rapsolja
  • 2 tsk rödvinsvinäger
  • salt

Tillbehör:

  • 12 små tortillabröd
  • riven ost
  • skivad feferoni
Maila inköpslista
Gör så här

  • - Blanda olja, kyckling, kryddor, tacosås, hackad lök, vinäger och vatten. På med locket, stäng ventilen och tryck på Meat/Poultry. Kör Crock-Pot på hög i 28 min.
  • - Öppna ventilen. Plocka ut kycklingen och dra isär med två gafflar.
  • - Doppa brödet hastigt i såsen. Stek i en panna med olja tills det är frasigt. Vänd på brödet och toppa med ost, kyckling, tomatsallad och feferoni.
  • -Vik ihop, doppa i såsen och njut!

Diskussion om Kycklingtacos med sås

Lämna ett svar

Mer recept med Fågel
som huvudingrediens

Krämig dragonkyckling

schedule6 timmar på låg

4 / 5. 46

Kyckling Cacciatore

schedule6-8 timmar på låg

3.9 / 5. 30

Biryani med kryddigt ris & kyckling

schedule4h

3.9 / 5. 34

UTFORSKA MODELLER

Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.

Lyxig fransk högrevsgryta med bacon, morot och rödvin

En galet god och lyxig gryta som du kan äta med ugnsbakad potatis eller ris. Rödvin, bacon, högrev, morot, persiljerot & timjan skapar magi!

Se recept