Ingredienser
Kycklingen
- 1 kg kycklingbröstfilé, (ca 5 st filéer)
- 1 lök
- 2 burkar tacosås, á 230 g
- 2 dl vatten
- 2 tsk rödvinsvinäger
- rapsolja
Tacokrydda:
- 1 msk spiskummin
- 1 msk oregano
- 2 tsk chilipulver
- 1 tsk paprikapulver
- 1 tsk lökpulver
- 1 tsk vitlökspulver
- svartpeppar
- salt
Tomatsallad
- 4 tomater
- 1 lök
- koriander
- 1 msk rapsolja
- 2 tsk rödvinsvinäger
- salt
Tillbehör:
- 12 små tortillabröd
- riven ost
- skivad feferoni
Maila inköpslista
Gör så här
- - Blanda olja, kyckling, kryddor, tacosås, hackad lök, vinäger och vatten. På med locket, stäng ventilen och tryck på Meat/Poultry. Kör Crock-Pot på hög i 28 min.
- - Öppna ventilen. Plocka ut kycklingen och dra isär med två gafflar.
- - Doppa brödet hastigt i såsen. Stek i en panna med olja tills det är frasigt. Vänd på brödet och toppa med ost, kyckling, tomatsallad och feferoni.
- -Vik ihop, doppa i såsen och njut!
UTFORSKA MODELLER
Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.

Lyxig fransk högrevsgryta med bacon, morot och rödvin
En galet god och lyxig gryta som du kan äta med ugnsbakad potatis eller ris. Rödvin, bacon, högrev, morot, persiljerot & timjan skapar magi!
Se recept