En otroligt god lövbiffgryta med mycket smaker! Här serveras den med jasminris som även det är gjort i Crockpot Express.
Inga kommentarer »
Ingredienser
Ingredienser
- 500 g lövbiff
- 1 hackad lök
- 1 hackad paprika
- 3 msk tomatpuré
- 1 msk kalvfond
- 1 msk fransk senap
- 1 burk med hela champinjoner
- 5 dl vatten
- 1 köttbuljong
- 1 burk med crème fraiche tomat och basilika 13%
Maila inköpslista
Gör så här
Gör så här
- Stek lök och paprika i några minuter
- Lägg i lövbiffen som är skuren i bitar och stek allt i ca 7-8 min. De sista lägger du med champinjonerna.
- Lägg i övriga ingredienser och sätt på MEAT i 20 minuter. Låt ångan gå ut naturligt i 15 min
- Tag av locket och starta Stekfunktionen.
- Rör i crème fraiche tomat och basilika, och red av med mazeina om det behövs.
- Allt lägga i spenat blir gott också.
- Riset tog jag 3 dl jasminris och 3 dl vatten, salt.
- Rör runt riset, på med locket och starta på RIS/RISOTTO 4 min och låt stå i 10 och släpp ångan naturligt.
UTFORSKA MODELLER
Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.
CROCK-POT SKOLAN
Lär dig allt om Crock-pots underbara värld. Hur ska du tänka kring kryddning, vätskemängd och tillagningstid? Hur beter sig olika råvaror vid olika tillagningssätt? Hur optimerar du smaker, texturer och upplevelsen av maten du lagar i en Crock-pot. I vår Crock-pot skola får du veta allt du behöver för att bli proffs i köket.
Lär dig mer om Crock-pot