En otroligt god lövbiffgryta med mycket smaker! Här serveras den med jasminris som även det är gjort i Crockpot Express.
Inga kommentarer »
Ingredienser
Ingredienser
- 500 g lövbiff
- 1 hackad lök
- 1 hackad paprika
- 3 msk tomatpuré
- 1 msk kalvfond
- 1 msk fransk senap
- 1 burk med hela champinjoner
- 5 dl vatten
- 1 köttbuljong
- 1 burk med crème fraiche tomat och basilika 13%
Maila inköpslista
Gör så här
Gör så här
- Stek lök och paprika i några minuter
- Lägg i lövbiffen som är skuren i bitar och stek allt i ca 7-8 min. De sista lägger du med champinjonerna.
- Lägg i övriga ingredienser och sätt på MEAT i 20 minuter. Låt ångan gå ut naturligt i 15 min
- Tag av locket och starta Stekfunktionen.
- Rör i crème fraiche tomat och basilika, och red av med mazeina om det behövs.
- Allt lägga i spenat blir gott också.
- Riset tog jag 3 dl jasminris och 3 dl vatten, salt.
- Rör runt riset, på med locket och starta på RIS/RISOTTO 4 min och låt stå i 10 och släpp ångan naturligt.
UTFORSKA MODELLER
Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.
Lyxig fransk högrevsgryta med bacon, morot och rödvin
En galet god och lyxig gryta som du kan äta med ugnsbakad potatis eller ris. Rödvin, bacon, högrev, morot, persiljerot & timjan skapar magi!
Se recept