En mustig fiskgryta med saffran och nybakt bröd till. Kan det bli bättre en regnig och mörk kväll? Nej, tror inte det!

Inga kommentarer »
Ingredienser

Fiskgryta

  • 4 potatisar
  • 2 stora morötter
  • 1 zucchini
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • 1 pkt saffran
  • 2 fiskbuljongtärningar
  • 3 dl vatten
  • 1 burk krossade tomater
  • 1 tsk salt
  • Cayennepeppar
  • 500 g lax
  • 400 g Alaska pollock eller torsk
  • 1/ 2 dl grädde

Till servering

  • aioli
  • räkor
  • nybakat bröd
Maila inköpslista
Gör så här

Fiskgryta

  • Skär alla grönsaker i bitar och lägg i Crock-Pot tillsammans med krossade tomater, vatten, saffran och salt.
  • Tillaga i Slowcooking-funktionen Låg i 7-8 h eller Hög i 5-6 h.
  • Lägg i fisken och grädde kör på Hög i ca 30 min.

Till servering

  • Servera med aioli, räkor och nybakat bröd.

Diskussion om Lyxig fiskgryta med tomat och saffran

Lämna ett svar

Mer recept med Fisk
som huvudingrediens

Ångkokt fisk med citron och örter

schedule8m

3 / 5. 104

Tildas smarriga fiskgryta

schedule3 timmar på låg

4 / 5. 51

Ångkokt fisk på japanskt vis

schedule12m

3 / 5. 93

UTFORSKA MODELLER

Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.

Lyxig fransk högrevsgryta med bacon, morot och rödvin

En galet god och lyxig gryta som du kan äta med ugnsbakad potatis eller ris. Rödvin, bacon, högrev, morot, persiljerot & timjan skapar magi!

Se recept