
Denna kålpudding är så otroligt enkel och god.
en kommentar »
Ingredienser
Ingredienser
- 1 kg vitkål
- 4 msk ljus sirap
- 1 msk kinesisk soja
- 1 smulad mörk oxbuljongtärning
- 800 gram nötfärs
- 2 dl vispgrädde
- 1 msk soja
- 0.5 msk vitvinsvinäger
- 4 msk ströbröd
- 0.75 dl vatten
- 1,5 tsk salt
- Svartpeppar
Maila inköpslista
Gör så här
Gör så här
- Strimla vitkål och lägg ner i crockpoten.
- Häll över sirap, soja och smula över buljongtärningen
- Blanda ihop allt förutom färsen i en skål och låt stå ett par minuter
- Blanda med färsen och forma till en limpa som ni lägger ovanpå kålen.
- Sätt på låg värme 5-6 timmar.
- Ät och njut
Diskussion om Lyxig kålpudding
En tanke om “Lyxig kålpudding”
Lämna ett svar
Du måste vara inloggad för att publicera en kommentar.
UTFORSKA MODELLER
Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.
CROCK-POT SKOLAN
Lär dig allt om Crock-pots underbara värld. Hur ska du tänka kring kryddning, vätskemängd och tillagningstid? Hur beter sig olika råvaror vid olika tillagningssätt? Hur optimerar du smaker, texturer och upplevelsen av maten du lagar i en Crock-pot. I vår Crock-pot skola får du veta allt du behöver för att bli proffs i köket.
Lär dig mer om Crock-pot
Den här var riktigt god och enkelt! Helt klart fem stjärnor (men jag tror jag råkade trycka på tre, sen kunde jag inte ändra). Gjorde ingen limpa utav färsen utan bredde ut, lite svårt var det att få upp middagen ur crockpoten då. Kommer absolut göra igen!