
En varm och god kycklingsoppa med mustig buljong är perfekt att ha till lunch eller som ett lättare kvällsmål framför TVn.
Inga kommentarer »
Ingredienser
Ingredienser
- 500g kycklingfilé
- 500g morötter, skalade och hackade
- 1 gul lök, skalad och hackad
- 2 stora vitlöksklyftor, pressade
- 2 Roma-tomater, hackade
- 2,5 dl tomatjuice
- 1 tsk spiskummin
- 1 tsk koriander
- 1 tsk chilipulver
- 1 tsk salt
- Juice från 0,5 lime
- 1 l kycklingbuljong (hälls i i samband med tillagningen).
Maila inköpslista
Gör så här
Gör så här
- Lägg ingredienserna (utom kycklingbuljong) i en påse som rymmer ca 4 dl. Dra ur så mycket luft som möjligt ur påsen och lägg den i frysen.
- Ta fram påsen kvällen innan den ska tillagas och lägg den i kylen för att tinas.
- På morgonen, häll påsens innehåll tillsammans med 1 l kycklingbuljong i din Crock-Pot och sätt på låg i 6-8 timmar.
- Servera med ett gott bröd.
Diskussion om Mexikansk kycklingsoppa
Mer recept med Fågel
som huvudingrediens

Vietnamesisk kyckling Pho
schedule4,5 på hög, 8,5 timmar på låg

Panang Gai med kyckling
schedule15m

Pulled Chicken Wraps
schedule6 timmar på låg
UTFORSKA MODELLER
Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.
CROCK-POT SKOLAN
Lär dig allt om Crock-pots underbara värld. Hur ska du tänka kring kryddning, vätskemängd och tillagningstid? Hur beter sig olika råvaror vid olika tillagningssätt? Hur optimerar du smaker, texturer och upplevelsen av maten du lagar i en Crock-pot. I vår Crock-pot skola får du veta allt du behöver för att bli proffs i köket.
Lär dig mer om Crock-pot