Örtstekt kyckling
Örtstekt kyckling
  • 4 portioner
  • 5m förberedelsetid
  • 12m tillagningstid

Örtstekt kyckling

Tack för din röst!

Du har redan röstat!

Snabblagad örtstekt kyckling i Crock-Pot Expressen. Perfekt att servera kall, uppskivad på buffén eller varm med en krämig mascarponepasta.

Ingredienser/inköpslista
Tips: Använd checkboxarna som inköpslista när du handlar.
  • 600 gram kycklingfilé(er)
  • 1 tsk basilika, torkad
  • 0,5 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar, malen
  • 2 dl kycklingbuljong
  • 1 msk olivolja
Till servering
Tips: Använd checkboxarna som inköpslista när du handlar.
Gör så här
Använd checkboxarna för att lätt följa receptet steg för steg.
  • 1. Krydda kycklingfiléerna med basilika, salt och peppar
  • 2. Starta Crock-Pot Expressen på Brown, Sauté och hetta upp oljan.
  • 3. Bryn kycklingen på båda sidor så att de får en fin gyllenbrun stekyta.
  • 4. Ta upp kycklingen och lägg i det medföljande gallret.
  • 5. Häll 2 dl kycklingbuljong i grytan och placera kycklingen på gallret.
  • 6. Kör 12 min på högt tryck. Släpp trycket manuellt direkt när det är klart!