Snabblagad örtstekt kyckling i Crock-Pot Expressen. Perfekt att servera kall, uppskivad på buffén eller varm med en krämig mascarponepasta.
Inga kommentarer »
Ingredienser
Ingredienser
- 600 gram kycklingfilé(er)
- 1 tsk basilika, torkad
- 0,5 tsk salt
- 1 krm svartpeppar, malen
- 2 dl kycklingbuljong
- 1 msk olivolja
Maila inköpslista
Gör så här
Gör så här
- Krydda kycklingfiléerna med basilika, salt och peppar
- Starta Crock-Pot Expressen på Brown, Sauté och hetta upp oljan.
- Bryn kycklingen på båda sidor så att de får en fin gyllenbrun stekyta.
- Ta upp kycklingen och lägg i det medföljande gallret.
- Häll 2 dl kycklingbuljong i grytan och placera kycklingen på gallret.
- Kör 12 min på högt tryck. Släpp trycket manuellt direkt när det är klart!
UTFORSKA MODELLER
Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.
Lyxig fransk högrevsgryta med bacon, morot och rödvin
En galet god och lyxig gryta som du kan äta med ugnsbakad potatis eller ris. Rödvin, bacon, högrev, morot, persiljerot & timjan skapar magi!
Se recept