Snabblagad örtstekt kyckling i Crock-Pot Expressen. Perfekt att servera kall, uppskivad på buffén eller varm med en krämig mascarponepasta.

Ingredienser

Ingredienser

  • 600 gram kycklingfilé(er)
  • 1 tsk basilika, torkad
  • 0,5 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar, malen
  • 2 dl kycklingbuljong
  • 1 msk olivolja
Maila inköpslista
Gör så här

Gör så här

  • Krydda kycklingfiléerna med basilika, salt och peppar
  • Starta Crock-Pot Expressen på Brown, Sauté och hetta upp oljan.
  • Bryn kycklingen på båda sidor så att de får en fin gyllenbrun stekyta.
  • Ta upp kycklingen och lägg i det medföljande gallret.
  • Häll 2 dl kycklingbuljong i grytan och placera kycklingen på gallret.
  • Kör 12 min på högt tryck. Släpp trycket manuellt direkt när det är klart!

Mer recept med Fågel
som huvudingrediens

Kyckling Adobo

schedule6h

4 / 5. 29

Pulled chicken med ost

schedule4-6 tim på låg

3 / 5. 5

Kycklingpasta Florentine

schedule15m

4 / 5. 37

UTFORSKA MODELLER

Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.

CROCKPOT-SKOLAN

Lär dig allt om Crockpots underbara värld. Hur ska du tänka kring kryddning, vätskemängd och tillagningstid? Hur beter sig olika råvaror vid olika tillagningssätt? Hur optimerar du smaker, texturer och upplevelsen av maten du lagar i en Crockpot. I vår Crockpot-skola får du veta allt du behöver för att bli proffs i köket.

Lär dig mer om Crockpot