Ingen spansk restaurang behövs när du har en Crockpot i köket. Gör denna smaskiga Paella idag och njut av medelhavets rika smaker i ditt eget kök!

Här hittar du originalreceptet

en kommentar »
Ingredienser

Ingredienser

  • 6 ben- och skinnfria kycklinglår
  • 4 dl okokt långkornigt vitt ris
  • 1 tsk paprikakrydda
  • 1 matsked olivolja
  • 1 burk tomatkross
  • 6 dl kycklingbuljong
  • 1 tärnad lök
  • 2 dl vatten
  • 1 tesked salt
  • 1 pkt saffran eller 1/2 tesked gurkmeja
  • 250 g andouille eller spansk korv (skuren i bitar)
  • 1 vitlöksklyfta (hackad)
  • 2,5 dl frysta söta ärtor, tinade
  • 200g skalade räkor
Maila inköpslista
Gör så här

Gör så här

  • Bryn korv och lök på medelvärme.
  • Blanda ris och olja i din Crockpot. Rör i tomater, buljong, korv, vatten, salt, saffran och vitlök. Lägg kycklinglåren i ett lager över risblandningen. Strö paprikakrydda på toppen.
  • Koka på låg inställning 5 till 6 timmar.
  • Lägg i tinade ärter ungefär 35 minuter innan servering. Lägg räkor på toppen.
  • Öka värmeinställningen till hög, lägg på locket och koka 20 till 30 minuter tills räkorna har värmts ordentligt.

Diskussion om Paella

En tanke om “Paella

Lämna ett svar

Mer recept med Fågel
som huvudingrediens

Krämig pastarätt i Express

schedule15m

4 / 5. 132

Mexikansk kycklingsoppa

schedule6 timmar på låg

4 / 5. 31

Tikka Masalakyckling

schedule6 timmar på låg

3.9 / 5. 55

Mer recept med Skaldjur
som huvudingrediens

Tildas smarriga fiskgryta

schedule3 timmar på låg

4 / 5. 52

San Francisco Cioppino

schedule6-8 tim på låg + 30 min på hög

3.9 / 5. 18

Paella

schedule6h 30m

3.9 / 5. 102

UTFORSKA MODELLER

Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.

Lyxig fransk högrevsgryta med bacon, morot och rödvin

En galet god och lyxig gryta som du kan äta med ugnsbakad potatis eller ris. Rödvin, bacon, högrev, morot, persiljerot & timjan skapar magi!

Se recept