Den som väntar på nå’t gott… Tillaga kyckling långsamt på låg värme i din slowcooker. Den här rätten värmer hjärtat och själen och ger dig en god matupplevelse. Denna “one-pot-wonder Pulled Chicken Wraps-rätten” har en subtil kryddig smak och fungerar perfekt med salladens krispiga friskhet. Servera på stora salladsblad eller mixa med grönsaker och njut av den enkla foodie-upplevelsen.

en kommentar »
Ingredienser

Ingredienser

  • 2 kycklingbröst
  • 2 färska tomater
  • 2 röda lökar
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 msk honung
  • 1 tsk basilika
  • 1 tsk chilipulver
  • 1 tsk kryddnejlika
  • 3 msk vatten
  • salt och peppar efter smak
Maila inköpslista
Gör så här

Gör så här

  • Skär lökarna och tomaten i bitar. Hacka vitlöksklyftorna fint.
  • Placera kycklingbrösten i grytan. Tillsätt lök, tomater, vitlök, honung, basilika, chili, hela kryddnejlikor och vatten.
  • Ställ in på låg i 6 timmar.
  • När du är redo att servera, använd två gafflar för att strimla kycklingen. Rör ihop alla grönsaker, kryddor och sky i kycklingen tills de är helt blandade.
  • Servera med sallad, andra goda grönsaker och pressa en klyfta lime över.

Diskussion om Pulled Chicken Wraps

En tanke om “Pulled Chicken Wraps

Lämna ett svar

Mer recept med Fågel
som huvudingrediens

Kyckling Pad Thai

schedule1h 30m

4 / 5. 85

Kyckling i vin- och tomatsås

schedule6 timmar på låg

4 / 5. 52

Kyckling med grädde och dragon

schedule6 timmar på låg

3.9 / 5. 19

UTFORSKA MODELLER

Oavsett om det är din första Crock-Pot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.
En lyxig fransk högrevsgryta med bacon, morot och rödvin

Lyxig fransk högrevsgryta med bacon, morot och rödvin

En galet god och lyxig gryta som du kan äta med ugnsbakad potatis eller ris. Rödvin, bacon, högrev, morot, persiljerot & timjan skapar magi!

Se recept