Den som väntar på nå’t gott… Tillaga kyckling långsamt på låg värme i din slowcooker. Den här rätten värmer hjärtat och själen och ger dig en god matupplevelse. Denna “one-pot-wonder Pulled Chicken Wraps-rätten” har en subtil kryddig smak och fungerar perfekt med salladens krispiga friskhet. Servera på stora salladsblad eller mixa med grönsaker och njut av den enkla foodie-upplevelsen.
en kommentar »
Ingredienser
Ingredienser
- 2 kycklingbröst
- 2 färska tomater
- 2 röda lökar
- 2 vitlöksklyftor
- 1 msk honung
- 1 tsk basilika
- 1 tsk chilipulver
- 1 tsk kryddnejlika
- 3 msk vatten
- salt och peppar efter smak
Maila inköpslista
Gör så här
Gör så här
- Skär lökarna och tomaten i bitar. Hacka vitlöksklyftorna fint.
- Placera kycklingbrösten i grytan. Tillsätt lök, tomater, vitlök, honung, basilika, chili, hela kryddnejlikor och vatten.
- Ställ in på låg i 6 timmar.
- När du är redo att servera, använd två gafflar för att strimla kycklingen. Rör ihop alla grönsaker, kryddor och sky i kycklingen tills de är helt blandade.
- Servera med sallad, andra goda grönsaker och pressa en klyfta lime över.
Diskussion om Pulled Chicken Wraps
En tanke om “Pulled Chicken Wraps”
Lämna ett svar
Du måste vara inloggad för att publicera en kommentar.
Mer recept med Fågel
som huvudingrediens
Colakyckling
schedule5 timmar på låg
Kycklinggryta med curry
schedule8 tim på låg
Kyckling Fajitas
schedule4-6 tim på låg
UTFORSKA MODELLER
Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.
Lyxig fransk högrevsgryta med bacon, morot och rödvin
En galet god och lyxig gryta som du kan äta med ugnsbakad potatis eller ris. Rödvin, bacon, högrev, morot, persiljerot & timjan skapar magi!
Se recept
Smakade tyvärr inte spec. mycket. Saknade salt?