Den som väntar på nå’t gott… Tillaga kyckling långsamt på låg värme i din slowcooker. Den här rätten värmer hjärtat och själen och ger dig en god matupplevelse. Denna “one-pot-wonder Pulled Chicken Wraps-rätten” har en subtil kryddig smak och fungerar perfekt med salladens krispiga friskhet. Servera på stora salladsblad eller mixa med grönsaker och njut av den enkla foodie-upplevelsen.

en kommentar »
Ingredienser

Ingredienser

  • 2 kycklingbröst
  • 2 färska tomater
  • 2 röda lökar
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 msk honung
  • 1 tsk basilika
  • 1 tsk chilipulver
  • 1 tsk kryddnejlika
  • 3 msk vatten
  • salt och peppar efter smak
Maila inköpslista
Gör så här

Gör så här

  • Skär lökarna och tomaten i bitar. Hacka vitlöksklyftorna fint.
  • Placera kycklingbrösten i grytan. Tillsätt lök, tomater, vitlök, honung, basilika, chili, hela kryddnejlikor och vatten.
  • Ställ in på låg i 6 timmar.
  • När du är redo att servera, använd två gafflar för att strimla kycklingen. Rör ihop alla grönsaker, kryddor och sky i kycklingen tills de är helt blandade.
  • Servera med sallad, andra goda grönsaker och pressa en klyfta lime över.

Diskussion om Pulled Chicken Wraps

En tanke om “Pulled Chicken Wraps

Lämna ett svar

Mer recept med Fågel
som huvudingrediens

Kycklinggryta med sötpotatis

schedule6 timmar på låg

0 / 5. 0

Berusad Kyckling i Crock-Pot

schedule6 h i Crock-Pot

3.8 / 5. 8

Butterchicken (Murgh Makhani)

schedule35m

4 / 5. 112

UTFORSKA MODELLER

Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.

CROCK-POT SKOLAN

Lär dig allt om Crock-pots underbara värld. Hur ska du tänka kring kryddning, vätskemängd och tillagningstid? Hur beter sig olika råvaror vid olika tillagningssätt? Hur optimerar du smaker, texturer och upplevelsen av maten du lagar i en Crock-pot. I vår Crock-pot skola får du veta allt du behöver för att bli proffs i köket.

Lär dig mer om Crock-pot