Pulled Chicken Wraps
Pulled Chicken Wraps
  • 2 portioner
  • 10m förberedelsetid
  • 6h tillagningstid

Pulled Chicken Wraps

Den som väntar på nå’t gott… Koka kyckling långsamt på låg värme. Den värmer hjärtat och själen och ger dig en mysig kväll. Denna en-pot-wonder Pulled Chicken Wraps-skålen har en subtil kryddig kick och fungerar perfekt med salladens krispiga friskhet. Servera på stora salladsblad eller mixa med grönsaker och njut av den praktiska foodie-upplevelsen.

Ingredienser/inköpslista
Tips: Använd checkboxarna som inköpslista när du handlar.
  • 2 kycklingbröst
  • 2 färska tomater
  • 2 röda lökar
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 msk honung
  • 1 tsk basilika
  • 1 tsk chilipulver
  • 1 tsk kryddnejlika
  • 3 msk vatten
Gör så här
Använd checkboxarna för att lätt följa receptet steg för steg.
  • 1. Skär lökarna och tomaten i bitar. Hacka vitlöksklyftorna fint.
  • 2. Placera kycklingbrösten i grytan. Tillsätt lök, tomater, vitlök, honung, basilika, chili, hela kryddnejlikor och vatten.
  • 3. Ställ in på låg i 6 timmar.
  • 4. När du är redo att servera, använd två gafflar för att strimla kycklingen. Rör ihop alla grönsaker, kryddor och sky i kycklingen tills de är helt blandade.
  • 5. Servera med sallad, andra goda grönsaker och pressa en klyfta lime över.