Tacos är en favoriträtt hos många barn. Idag har jag uppgraderat tacosen till en pulled pork-variant med bara 4 ingredienser. Ladda din Crockpot Time Select (tar fem minuter) så är middagen färdig när du önskar. Jag gissar på att det är fler än vi som oftast äter tacos på fredagar. Just fredagseftermiddagar är tyvärr ofta stressiga hemma hos oss. Det är mycket att göra på jobbet innan jag kan ta helg och dessutom har båda barnen basketträning och det ska skjutsas och hämtas. Vad kan väl då passa bättre än att taco-middagen lagar sig själv? Eller rättare sagt: att ha en Crockpot Time Select som lagar middagen åt en.

Fixa själv Pulled Taco

Vi äter gärna vår pulled pork i skålar med lite hackade grönsaker och gräddfil. Nacho-chipsen fungerar perfekt som bestick så sparar man lite disk på köpet!

 

2 kommentarer »
Ingredienser

Ingredienser

  • 800 g fläskkarré
  • 2 dl Coca Cola eller Pepsi
  • 2 dl barbequesås
  • 2 förp taco-krydda
Maila inköpslista
Gör så här

Gör så här

  • Lägg i köttet. Häll på coca cola, barbequesås och tacokrydda. Ställ din Crock-Pot Time Select på önskad middagstid och starta!
  • Precis innan servering. Dra isär köttet direkt i grytan med en gaffel så det faller isär och blandas med såsen.
  • Servera din pulled taco-pork med nachochips eller i tortillabröd.
  • Tips. Har du en Crockpot Express så tryckkokar du den på Meat/poultry-läget. Kom ihåg att fyll på med 5 dl vätska innan du startar den.
  • Tips. Har du en vanlig Crock-Pot med läge HÖG och LÅG. Kör 3 timmar på HÖG alt. 6 timmar på LÅG.

Diskussion om Pulled Taco Pork med bara 4 ingredienser av Vivi Wallin

2 tankar om “Pulled Taco Pork med bara 4 ingredienser av Vivi Wallin

Lämna ett svar

Mer recept med Kött
som huvudingrediens

Fläskkotletter med lök

schedule4h 30m

3.9 / 5. 57

Biff med champinjonsås

schedule8 timmar

1.5 / 5. 2

Lammcurry

schedule15 min + 6 tim i slowcooker

3.7 / 5. 13

UTFORSKA MODELLER

Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.

CROCK-POT SKOLAN

Lär dig allt om Crock-pots underbara värld. Hur ska du tänka kring kryddning, vätskemängd och tillagningstid? Hur beter sig olika råvaror vid olika tillagningssätt? Hur optimerar du smaker, texturer och upplevelsen av maten du lagar i en Crock-pot. I vår Crock-pot skola får du veta allt du behöver för att bli proffs i köket.

Lär dig mer om Crock-pot