Pumpasoppa med sting
Pumpasoppa med sting
  • 11 portioner
  • 10m förberedelsetid
  • 8h tillagningstid

Pumpasoppa med sting

Tack för din röst!

Du har redan röstat!

Värmande pumpasoppa som lagar sig själv när du är ute. Bara 6 ingredienser!

Ingredienser/inköpslista
Tips: Använd checkboxarna som inköpslista när du handlar.
  • 1,3 kg pumpa, i bitar
  • 1 gul lök, hackad
  • 4 vitlöksklyftor
  • 2 jalapenos, grovt hackade
  • 2 l vegetarisk buljong
  • 2,5 dl cashewnötter
  • salt och peppar
Till servering
Tips: Använd checkboxarna som inköpslista när du handlar.
  • valfria garneringar: olivolja, chili-flingor, koriander, cashewnötter
Gör så här
Använd checkboxarna för att lätt följa receptet steg för steg.
  • 1. Lägg pumpa, lök, vitlök, jalapeno och grönsaksbuljong i en Crock-pot. Koka på låg i 8 timmar.
  • 2. Lägg cashewnötter i en skål och täck med vatten. Låt de ligga där under tiden soppan tillagas.
  • 3. När soppan är klar, häll av vattnet till cashewnötterna. Häll soppan, tillsammans med cashewnötterna, till en (Oster Versa) högeffektiv mixer eller matberedare och mixa. Det kan hända att du måste göra detta i några omgångar.
  • 4. Häll soppan, tillsammans med cashewnötterna, till en (Oster Versa) högeffektiv mixer eller matberedare och mixa. Det kan hända att du måste göra detta i några omgångar.
  • 5. Garnera och ät med ett nybakt bröd till.