
Att tryckkoka räkfond
Inga kommentarer »
Ingredienser
Ingredienser
- ca 1 kg räkskal
- 2 st gul lök delade i klyftor
- Några klyftor vitlök
- 2 st morot delade i klyftor
- 1 Citron delade i klyftor
- 3 dl vitt vin
- 1 dl tomatpuré
Maila inköpslista
Gör så här
Gör så här
- Fräs räkor, lök, motor och vitlök med Brown Sauté-funktionen
- Lägg i vitt vin och tomatpuré
- Fyll på med vatten upp till maxsträcket i grytan.
- Stäng lock + ventil, tryck på soup- funktionen och en halvtimme.
- Tryck på turboknappen om du har på din maskin
- Efter 18 min är det klart!
- Sila av med en finmaskig sil och häll upp fonden på rena urdiskade PET-flaskor.
- Ställ i frysen och förvara
- Jättegott att ta fram till fisksoppan, skaldjursrisotton eller fiskgrytan.
UTFORSKA MODELLER
Oavsett om det är din första Crock-Pot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.

Lyxig fransk högrevsgryta med bacon, morot och rödvin
En galet god och lyxig gryta som du kan äta med ugnsbakad potatis eller ris. Rödvin, bacon, högrev, morot, persiljerot & timjan skapar magi!
Se recept