Risgrynsgröt i Express
Risgrynsgröt i Express
  • 8 portioner
  • 5m förberedelsetid
  • 30m tillagningstid

Risgrynsgröt i Express

Tack för din röst!

Du har redan röstat!

Jan Hellstén
Ett recept av
Jan Hellstén
Ingredienser/inköpslista
Tips: Använd checkboxarna som inköpslista när du handlar.
  • 4 dl grötris
  • 7,5 dl vatten
  • 1 liter mjölk
  • 2msk socker
  • 1 tsk salt
Till servering
Tips: Använd checkboxarna som inköpslista när du handlar.
  • 8 msk Socker
  • 8 msk Kanel
  • 8 dl mjölk
Gör så här
Använd checkboxarna för att lätt följa receptet steg för steg.
  • 1. Häll allt i bunken
  • 2. Välj Rice / Risotto pressure High 15 minuter
  • 3. Låt maskin stå med tryckventilen stängd på keep varm i 15 minuter
  • 4. Öppna försiktigt på tryckventil för att släppa ut övertrck
  • 5. Rör runt gröten o justera eventuellt konsistens med mer mjölk