Kinesisk biff med broccoli och oystersause (ostronsås). Serveras med nykokt ris eller nudlar.

3 kommentarer »
Ingredienser

Ingredienser

  • 700 g nötkött
  • 1,5 dl köttbuljong
  • 1 dl oystersause (ostronsås)
  • 0,5 dl Japansk soja (med låg salthalt)
  • 500 g broccoli, buketter, färska eller frysta
  • 0,5 dl vatten
  • 4 msk maizena mjöl
  • sesamfrön till garnering
  • Ris eller nudlar
Maila inköpslista
Gör så här

Gör så här

  • Strimla köttet och lägg det i grytan tillsammans med buljong och oyster sause. Koka på låg 6-8 timmar.
  • Koka broccoli i vatten 4-5 min.
  • Ta ur lite sås ur grytan och blanda i ett glas med maizena. Rör i det i grytan tills såsen är tjock nog.
  • Häll av vattnet och häll broccoli i crock-poten.
  • Ta av locket och låt grytan koka ihop på hög i ung 15 min.
  • Strö sesamfrön över innan du serverar.
  • Servera med ris eller nudlar.

Diskussion om Sesambiff med oystersås

3 tankar om “Sesambiff med oystersås

Lämna ett svar

Mer recept med Kött
som huvudingrediens

Irländsk shepherd’s pie

schedule7–9 timmar på låg, 3-4 timmar på hög

4.1 / 5. 15

Köttfärsoppa

schedule15m

4 / 5. 92

Biff stroganoff i Express

schedule24m

3.9 / 5. 59

UTFORSKA MODELLER

Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.

Överraska mamma?

Snart är det Mors dag, och vad passar då bättre att ge bort än en Crock-pot? Även den blivande studenten uppskattar denna mångsidiga produkt som garanterat blir ens bästa vän i köket. 
Vi har samlat alla erbjudanden på en och samma sida, kika ni och fynda!

Se erbjudanden