Kinesisk biff med broccoli och oystersause (ostronsås). Serveras med nykokt ris eller nudlar.

3 kommentarer »
Ingredienser

Ingredienser

  • 700 g nötkött
  • 1,5 dl köttbuljong
  • 1 dl oystersause (ostronsås)
  • 0,5 dl Japansk soja (med låg salthalt)
  • 500 g broccoli, buketter, färska eller frysta
  • 0,5 dl vatten
  • 4 msk maizena mjöl
  • sesamfrön till garnering
  • Ris eller nudlar
Maila inköpslista
Gör så här

Gör så här

  • Strimla köttet och lägg det i grytan tillsammans med buljong och oyster sause. Koka på låg 6-8 timmar.
  • Koka broccoli i vatten 4-5 min.
  • Ta ur lite sås ur grytan och blanda i ett glas med maizena. Rör i det i grytan tills såsen är tjock nog.
  • Häll av vattnet och häll broccoli i crock-poten.
  • Ta av locket och låt grytan koka ihop på hög i ung 15 min.
  • Strö sesamfrön över innan du serverar.
  • Servera med ris eller nudlar.

Diskussion om Sesambiff med oystersås

3 tankar om “Sesambiff med oystersås

Lämna ett svar

Mer recept med Kött
som huvudingrediens

Rillettes

schedule8h

0 / 5. 0

Lasagne

schedule4+2 timmar

3.9 / 5. 51

Indisk Korma med lamm

schedule6 timmar på låg

4 / 5. 101

UTFORSKA MODELLER

Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.

CROCK-POT SKOLAN

Lär dig allt om Crock-pots underbara värld. Hur ska du tänka kring kryddning, vätskemängd och tillagningstid? Hur beter sig olika råvaror vid olika tillagningssätt? Hur optimerar du smaker, texturer och upplevelsen av maten du lagar i en Crock-pot. I vår Crock-pot skola får du veta allt du behöver för att bli proffs i köket.

Lär dig mer om Crock-pot