Kinesisk biff med broccoli och oystersause (ostronsås). Serveras med nykokt ris eller nudlar.

3 kommentarer »
Ingredienser

Ingredienser

  • 700 g nötkött
  • 1,5 dl köttbuljong
  • 1 dl oystersause (ostronsås)
  • 0,5 dl Japansk soja (med låg salthalt)
  • 500 g broccoli, buketter, färska eller frysta
  • 0,5 dl vatten
  • 4 msk maizena mjöl
  • sesamfrön till garnering
  • Ris eller nudlar
Maila inköpslista
Gör så här

Gör så här

  • Strimla köttet och lägg det i grytan tillsammans med buljong och oyster sause. Koka på låg 6-8 timmar.
  • Koka broccoli i vatten 4-5 min.
  • Ta ur lite sås ur grytan och blanda i ett glas med maizena. Rör i det i grytan tills såsen är tjock nog.
  • Häll av vattnet och häll broccoli i crock-poten.
  • Ta av locket och låt grytan koka ihop på hög i ung 15 min.
  • Strö sesamfrön över innan du serverar.
  • Servera med ris eller nudlar.

Diskussion om Sesambiff med oystersås

3 tankar om “Sesambiff med oystersås

Lämna ett svar

Mer recept med Kött
som huvudingrediens

Lammstek

schedule6-8 timmar på låg

3.9 / 5. 97

Soppa med bakad potatis

schedule30m

4.2 / 5. 6

Italienska köttbullar

schedule6-7 timmar på låg

3.9 / 5. 96

UTFORSKA MODELLER

Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.

Lyxig fransk högrevsgryta med bacon, morot och rödvin

En galet god och lyxig gryta som du kan äta med ugnsbakad potatis eller ris. Rödvin, bacon, högrev, morot, persiljerot & timjan skapar magi!

Se recept