Tex-Mex kalkon-wraps
Tex-Mex kalkon-wraps
  • 16 portioner
  • 15m förberedelsetid
  • 6h tillagningstid

Tex-Mex kalkon-wraps

Här har vi använt kalkon istället för kyckling. Det blir gott och har lite mer smak. Prova gärna!

Ingredienser/inköpslista
Tips: Använd checkboxarna som inköpslista när du handlar.
  • 1 kg kalkonbröst
  • 0,5 tsk salt och svartpeppar
  • 1 gul lök, hackad
  • 1 dl vatten
  • 2 påsar tacokrydda
Till servering
Tips: Använd checkboxarna som inköpslista när du handlar.
  • 2 pkt vete-tortillas, 8 st i varje
  • sallad
  • riven ost
Gör så här
Använd checkboxarna för att lätt följa receptet steg för steg.
  • 1. Lägg i kalkonköttet med kryddorna och löken i grytan. Låt det koka på låg i 6-7 timmar, tills köttet är helt klart.
  • 2. Ta upp köttet och dra isär det.
  • 3. Lägg det tillsammans med riven ost och sallad på en tortilla.