Godaste revbenen gör man i min Crock-Pot. Har man möjlighet så kan man lägga dem på grillen det sista för lite härlig grillsmak.

en kommentar »
Ingredienser

Ingredienser

  • 2 kg revben, med eller utan ben
  • 1 stor lök
  • 1 dl mjöl
  • 4 tsk paprikapulver
  • 1,5 dl kycklingbuljong
  • 1,5 dl creme fraiche
  • 1 tsk salt
  • Peppar
  • 1-2 msk olja
Maila inköpslista
Gör så här

Gör så här

  • Blanda mjöl med paprikapulver, salt och peppar i en skål. Vänd i köttet så att mjölet täcker hela biten.
  • Stek sedan kött och lök i en varm panna tills de fått färg.
  • Lägg det i grytan och häll buljongen över. Låt koka på låg i 7 tim.
  • Ta ur köttet och blanda det som är kvar med creme fraiche. Red om det behövs.

Diskussion om Tjocka revben med paprikasmak

En tanke om “Tjocka revben med paprikasmak

Lämna ett svar

Mer recept med Kött
som huvudingrediens

Tex-Mexgryta

schedule7h

4 / 5. 52

Baby back ribs

schedule4 timmar på hög 4 timmar på låg

4 / 5. 163

Lasagne

schedule1,5h

3.6 / 5. 51

UTFORSKA MODELLER

Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.

CROCK-POT SKOLAN

Lär dig allt om Crock-pots underbara värld. Hur ska du tänka kring kryddning, vätskemängd och tillagningstid? Hur beter sig olika råvaror vid olika tillagningssätt? Hur optimerar du smaker, texturer och upplevelsen av maten du lagar i en Crock-pot. I vår Crock-pot skola får du veta allt du behöver för att bli proffs i köket.

Lär dig mer om Crock-pot