
Godaste revbenen gör man i min Crock-Pot. Har man möjlighet så kan man lägga dem på grillen det sista för lite härlig grillsmak.
en kommentar »
Ingredienser
Ingredienser
- 2 kg revben, med eller utan ben
- 1 stor lök
- 1 dl mjöl
- 4 tsk paprikapulver
- 1,5 dl kycklingbuljong
- 1,5 dl creme fraiche
- 1 tsk salt
- Peppar
- 1-2 msk olja
Maila inköpslista
Gör så här
Gör så här
- Blanda mjöl med paprikapulver, salt och peppar i en skål. Vänd i köttet så att mjölet täcker hela biten.
- Stek sedan kött och lök i en varm panna tills de fått färg.
- Lägg det i grytan och häll buljongen över. Låt koka på låg i 7 tim.
- Ta ur köttet och blanda det som är kvar med creme fraiche. Red om det behövs.
Diskussion om Tjocka revben med paprikasmak
Mer recept med Kött
som huvudingrediens

Pulled Pork
schedule7-9 timmar på låg

Italienska köttbullar
schedule6-7 timmar på låg

Klassiska köttbullar
schedule10m
UTFORSKA MODELLER
Oavsett om det är din första Crock-Pot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.

Lyxig fransk högrevsgryta med bacon, morot och rödvin
En galet god och lyxig gryta som du kan äta med ugnsbakad potatis eller ris. Rödvin, bacon, högrev, morot, persiljerot & timjan skapar magi!
Se recept
En tanke om “Tjocka revben med paprikasmak”