Tjocka revben med paprikasmak
Tjocka revben med paprikasmak
  • 4-6 portioner
  • 10m förberedelsetid
  • 7h tillagningstid

Tjocka revben med paprikasmak

Godaste revbenen gör man i min Crock-Pot. Har man möjlighet så kan man lägga dem på grillen det sista för lite härlig grillton.

Ingredienser/inköpslista
Tips: Använd checkboxarna som inköpslista när du handlar.
  • 2 kg revben, med eller utan ben
  • 1 stor lök
  • 1 dl mjöl
  • 4 tsk paprikapulver
  • 1,5 dl kycklingbuljong
  • 1,5 dl creme fraiche
  • 1 tsk salt
  • Peppar
  • 1-2 msk olja
Gör så här
Använd checkboxarna för att lätt följa receptet steg för steg.
  • 1. Blanda mjöl med paprikapulver, salt och peppar i en skål. Vänd i köttet så att mjölet täcker hela biten.
  • 2. Stek sedan kött och lök i en varm panna tills de fått färg.
  • 3. Lägg det i grytan och häll buljongen över. Låt koka på låg i 7 tim.
  • 4. Ta ur köttet och blanda det som är kvar med creme fraiche. Red om det behövs.