
En god tomatsås kan ingen motstå! Men gå mot strömmen av kött eller sojaproteiner och testa istället att ha i curry och äpplen, resultatet är en vacker och något söt sås med friska toner av rosmarin.
Inga kommentarer »
Ingredienser
Ingredienser
- 2 äpplen
- 1 rödlök
- 1 gul lök
- 400 gram krossade tomater
- 1 stor vitlöksklyfta
- 2 msk tomatpuré
- 2 msk curry
- Salt och peppar
- Valfri olja
Maila inköpslista
Gör så här
Gör så här
- Hacka lökarna i små bitar och stek i olja.
- Pressa i vitlök, tomatpuré och curry i stekpannan, låt steka tills löken är genomskinlig.
- Tvätta äpplena och skala om du vill, skär i 1 cm stora kuber.
- Häll över det stekta och äpplen och tomat i din Crock-Pot och sätt timern på 3 timmar på låg eller 1 timme på hög.
- Servera med pasta och eventuellt parmesan. Salta och peppra efter smak.
Diskussion om Tomatsås med curry och äpple
Mer recept med Vegetariskt
som huvudingrediens

Pumpa- och kikärtsgryta
schedule8 timmar på låg

Kornotto med svamp
schedule15m

Vegetarisk Kokos-quinoa-curry
schedule7-8 timmar på låg
UTFORSKA MODELLER
Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.

Lyxig fransk högrevsgryta med bacon, morot och rödvin
En galet god och lyxig gryta som du kan äta med ugnsbakad potatis eller ris. Rödvin, bacon, högrev, morot, persiljerot & timjan skapar magi!
Se recept