En fantastiskt god gryta i en gryta med fullproppad med ingredienser du tidigare skulle stoppat i ugnen. Tillagad på nolltid!

Originalrecept

Inga kommentarer »
Ingredienser

Ingredienser

  • 360 g äggnudlar eller valfri pasta
  • 1 burk tonfisk (240-360g)
  • 7 dl kycklingbuljong
  • 3,5 dl ost
  • 2,5 dl frysta ärtor
  • 2,5 dl skivade champinjoner
  • 2,5 dl matlagningsgrädde (half and half)
  • 1 tsk pressad vitlök
  • 1 tsk salt
  • ½ tsk peppar
Maila inköpslista
Gör så här

Gör så här

  • Lägg i alla ingredienser förutom matlagningsgrädden och osten i din Crock-Pot Express. Rör försiktigt om.
  • Sätt på locket och stäng ventilen.
  • Ställ in grytan på högt tryck i 3 minuter.
  • Öppna sedan snabbt ventilen och ta av locket.
  • Rör långsamt ner matlagningsgrädden och osten tills osten helt har smält.
  • Låt grytan sitta i minst 5 minuter för att få den att tjockna.

Diskussion om Tonfiskgryta med nudlar

Lämna ett svar

Mer recept med Fisk
som huvudingrediens

Laxfyllda spättarullader

schedule3 timmar på låg

4.3 / 5. 6

Jambalaya

schedule7-8 timmar på låg

4.1 / 5. 100

Bakad sötpotatis i Express

schedule12m

3.9 / 5. 31

UTFORSKA MODELLER

Oavsett om det är din första Crock-Pot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.

Lyxig fransk högrevsgryta med bacon, morot och rödvin

En galet god och lyxig gryta som du kan äta med ugnsbakad potatis eller ris. Rödvin, bacon, högrev, morot, persiljerot & timjan skapar magi!

Se recept