Vildris-soppa i Crock-Pot Express! Så krämig och enkel och klar på mindre än en timme. Perfekt för hösten/vintern!

Inga kommentarer »
Ingredienser

Ingredienser

  • 5 medelstora morötter
  • 5 stjälkar selleri
  • 1 lök
  • 3 klyftor vitlök
  • 2 dl okokt vildris
  • 500-600 g färsk svamp
  • 10 dl grönsaks- eller kycklingbuljong
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk kycklingkrydda
  • 0,5 tsk torkad timjan
Maila inköpslista
Gör så här

Gör så här

  • Lägg alla ingredienserna i grytan. Koka i 35 minuter (manuellt, högt tryck). Släpp av ånga med ventilen på toppen.
  • När soppan är klar smält smöret i en kastrull. Vispa i mjölet. Låt blandningen stå i en minut eller två för att avlägsna mjölsmaken. Vispa i mjölken, lite åt gången, tills du har en jämn, tjockare sås. Strö i lite salt.
  • Tillsammans: Blanda den krämiga såsen med soppan i grytan. Voila! Svampsoppa med vildris.

Diskussion om Vildris- och svampsoppa

Lämna ett svar

Mer recept med Vegetariskt
som huvudingrediens

Fransk löksoppa

schedule4-5 timmar på låg

3.9 / 5. 30

Vildris- och svampsoppa

schedule45m

4 / 5. 45

Vegetarisk gryta med svarta bönor

schedule5-6 timmar på låg

3 / 5. 67

UTFORSKA MODELLER

Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.

Lyxig fransk högrevsgryta med bacon, morot och rödvin

En galet god och lyxig gryta som du kan äta med ugnsbakad potatis eller ris. Rödvin, bacon, högrev, morot, persiljerot & timjan skapar magi!

Se recept