Ingredienser

Sparris

  • 6 stänger vit sparris
  • 20 g smör
  • ½ tsk havssalt
  • 2 skivor citron
  • 1 timjankvist

Dressing

  • 1 dl olivolja
  • 1 msk pressad citron
  • 2 msk rostade hasselnötter, grovhackade
  • 1 tsk honung
  • 1 tsk dijonsenap
  • 1 msk persilja, hackad
  • Svartpeppar
  • Havssalt
Maila inköpslista
Gör så här

  • Skala sparrisen och skär bort den nedre, träiga delen.
  • Lägg sparrisen i en vacuumpåse tillsammans med smör, salt, citronskivor och timjan.
  • Förslut påsen i en vakuumförslutare.
  • Fyll din Multicooker till hälften med vatten, tryck på ”Sous Vide”-knappen och ställ in den på 85°C, 30 minuter och sätt på locket utan att låsa det. När vattnet är varmt sätter timern igång och du kan stoppa ner påsen med sparrisen.
  • Sätt på locket igen utan att låsa det och med ångventilen öppen.
  • Medan sparrisen blir klar häller du dressingingredienserna i en glasburk, skruva på ett lock och skaka ordentligt.
  • När sparrisen är klar tar du upp påsen, klipper upp den och lägger upp sparrisen och skedar över dressingen. Ät och njut!

Diskussion om Vit sparris med dressing

Lämna ett svar

Mer recept med Vegetariskt
som huvudingrediens

Morötter med timjan och citron

schedule3h

2 / 5. 1

Varm auberginesallad

schedule6-8 timmar på låg

4 / 5. 4

Baked beans – Bostonbönor

schedule8 timmar

4 / 5. 9

UTFORSKA MODELLER

Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.

Överraska mamma?

Snart är det Mors dag, och vad passar då bättre att ge bort än en Crock-pot? Även den blivande studenten uppskattar denna mångsidiga produkt som garanterat blir ens bästa vän i köket. 
Vi har samlat alla erbjudanden på en och samma sida, kika ni och fynda!

Se erbjudanden