Låt dig inspireras av alla härliga recept!
Erik Videgård är en av Sveriges mest folkkära profiler när det kommer till mat. Han är inte bara kock, sommelier, föreläsare och kokboksförfattare, utan frekventerar även Nyhetsmorgon i TV4 som matprofil, samt flera matrelaterade program i både SVT och andra kanaler. Nu går Erik in i ett tätt samarbete med Crock-pot, det välrenommerade och marknadsledande varumärket inom slowcooking och multicooking.
Erik Videgård räknas till en av Sveriges främsta krögare. Han står bakom många legendariska stockholmskrogar såsom exempelvis Videgård, East, Diana, Akvarium, Fjäderholmarnas krog och Halv trappa plus gård. Kanske är Erik ändå mest känd inom gastronomin för att ha introducerat de asiatiska köken i Sverige, framför har han en stark förkärlek för mat ifrån Sichuan. Han är även en av grundarna till Svenska Sommelierföreningen och har bland annat vunnit SM för sommelierer och tävlat i både EM och VM. Under åren har det blivit inte mindre än sex kokböcker – den senaste ”Mat & Musik” kom ut i våras och skrevs tillsammans med Eriks namne och vän Eric Gadd. Förutom samarbeten och gästspel utvecklar Erik också koncept och tekniska lösningar för kök, håller föredrag och workshops samt gör även en del egen media.
Ja, ni hör ju! Denna man har många strängar på sin lyra. Och nu kan han dessutom lägga ambassadör för Crock-pot till sitt CV. Något vi på Crock-pot såklart är både jätteglada och stolta över. Framför allt eftersom vi vet att Erik sedan länge använt våra produkter, både i det egna köket och i TV-rutan. Vi ser så mycket fram emot spännande och goda recept skapade av en av våra stora favoriter inom matinspiration och kokkonst.
Vi fick chansen att ställa lite frågor till Erik. Klicka nedan för att ta del av hela intervjun.
Välj mellan ett flertal härliga recept som du enkelt lagar i din Crock-pot.