Laga maten i en CrockPot Slowcooker – så hinner du leta rätt på fjäderboan.

Oavsett vad man tycker om Mello så kan nog alla komma överens om att det är mysigt att samla familjen för en mysstund tillsammans och äta god mat. Låt CrockPot Slowcooker fixa maten medan ni gör annat.
Nedan hittar ni förslag på några riktiga Mello-rätter och du…. visste du att du “Mello” finns som en filtrering i recepten – för fler goa alternativ. Nu köööör vi!

Tacofärs
En klassiker som kan varieras i närmast oändlighet. Egentligen är det inte mycket svårare att göra färsen i stekpannan, men i slökokaren får köttet en djupare smak. På vår sajt hittar du även recept på en god tacokrydda som du kan göra själv.

Tex-Mex kalkonwraps
Festa till det med några fräscha kalkonwraps! Självklart går det bra att göra med kyckling istället, men kalkonen gör att det smakar mer. Följer du receptet på vår sajt ska det räcka till runt 15-16 stycken färdiga wraps.

Vegetariska burritos
Blanda dina favoritbönor, ris och grönsaker och koka blandningen i din CrockPot under tre timmar på låg effekt – där har du alla steg som krävs för att fixa denna festliga rätt! Upplever du att riset inte blir klart så kör ett tag till eller byt till hög effekt.

Pulled Jackfruit
Jackfruit är ett fullgott alternativ till kött och kan ersätta den vanliga tacofärsen till Mello-myset. Servera tillsammans med goda tillbehör så lovar jag att det kommer bli svårt att välja något annat nästa gång.

På vår site hittar du över 200 recept, men passa även på att bli medlem i Facebook-gruppen Vi som slökokarmed över 30 000 aktiva medlemmar som tipsar om recept. Gott mellosmys! 

Lämna ett svar